Zo versier jij gelnagels

Gelnagels zijn al een tijdje helemaal in en het is geen mysterie waarom dat zo is. Gelnagellak, als we die met gewone nagellak vergelijken, blijft langer mooi op je nagels. Nagellak begint al na een paar dagen af te schilferen, terwijl gellak zeker een week of 2 nog mooi op je nagels te bewonderen is. Het helpt als je weinig met je handen bezig bent. Het is dus geen wonder dat vele dames nu eerder voor gellak dan voor gewone nagellak kiezen. Of ze nou naar de salon gaan of het zelf thuis kunnen aanbrengen.

Nog een voordeel van gellak, is dat het niet zomaar droogt. Dat zorgt er dus voor dat je rustig te werk kunt gaan als je je nagels zou willen versieren. Hier zijn er enkele manieren hoe je dat zou kunnen doen:

Voor het versieren heb je niet veel nodig! Alle nageldecoratie producten zijn vrij goedkoop en je hebt een grote keuze! Een simpele decoratie is al met 10 minuten gedaan, maar wil je prachtige gelnagels maken? Dan kost dit soms zelfs meer dan één uur!

Benodigde tijd: 1 uur

Decoreren met Strass steentjes

3d nail art tools steentjes set - 12 verschillende kleuren

Zulke steentjes geven je nagels al een ander effect. En ze zijn helemaal niet moeilijk om zelf te plaatsen. Het leuke ervan, is dat ze in diverse kleuren en vormen komen. Probeer ze in 1 keer aan te brengen want het verplaatsen van steentjes kan je nagellak beschadigen.
Deze steentjes kun je op veel sites bestellen maar eigenlijk komen ze bijna allemaal uit China. We adviseren je daarom om ze gewoon lekker goedkoop voor ongeveer €1,- per doosje te kopen. Dit kan via de onderstaande link :AliExpress.com Product – Versiersteentjes voor Gelnagels. In verschillende kleuren & Maten

Gelnagel stickers

Nagelstickers nail art ruit paars rood

Gemakkelijker kan het niet. Een sticker zorgt ervoor dat je zonder veel moeite toch een mooi effect op je nagels kan creëren. Wil je niet te lang bezig zijn met je nagels? Stickers zijn de juiste oplossing hiervoor.

Zelf figuurtjes tekenen

1 nail art pen blauw 7ml - nagelversiering - make-up - nagel tekening - nagellak - nagels kleuren verven

Gellak droogt niet snel, dus als je zelf figuurtjes op je nagels wilt tekenen om iets unieks te creëren dan heb je alle tijd in de wereld daarvoor. Je zult misschien niet meteen de beste tekeningetjes kunnen maken, maar oefening baart kunst.

Stempels & Stempelsjablonen

Purplebox nagel stempel set met 10 sjablonen

tempels zijn er nu niet alleen voor de kids. Ook voor je nailart kun je leuke stempels kopen en die gemakkelijk op je nagels aanbrengen. Een fluitje van een cent.

Geschatte kosten: 5 €

Leveren:

  • Gelnagel starterset

Gereedschap:

  • -Stempels
  • -Gellak pen
  • -Steentjes

Er zijn nog tal van manieren hoe je je gelnagels zou kunnen versieren, maar die zijn een beetje moeilijker vergeleken met deze voorbeelden. Online zijn er nog meer opties te vinden, maar als je een beginner bent zijn deze voorbeelden een goede plek om te beginnen.