Acrylnagelproducten voor acrylnagels

People 2583493 640

Wat zijn acrylnagels?

We gaan in deze blog in op acrylnagelproducten, maar wat zijn precies acrylnagels? Het is goed om daar eerst even op in te zoomen! Acrylnagels zijn nepnagels van acryl. Deze komen tot stand door een samenstelling van een vloeistof en een poeder. Je krijgt dan een harde nagel van kunststof. Je kunt je nagel verlengen met behulp van een sjabloon. Het zetten van acrylnagels is een goed middel om van nagelbijten af te komen. Maar natuurlijk ook gewoon om mooie en verzorgde nagels te hebben. Acryl droogt vanzelf uit, dus je hebt er geen lamp voor nodig. Acrylnagels zijn harder dan gelnagels. Als je meer wilt weten over de verschillen tussen acrylnagels en gelnagels, dan kun je dat hier lezen. Met acrylnagels kunnen de meest mooie en bijzondere nagelkunstwerken gemaakt worden.

Welke acrylnagelproducten heb je nodig voor acrylnagels?

Voor de voorbereiding van de nagels heb je een bokkenpootje nodig om de nagelriemen terug te duwen. Daarna verwijder je de losse velletjes met een frees of de achterkant van de bokkenpoot. Daarna wordt de nagel kort gevijld, dus daar heb je een grove vijl voor nodig. De nagel wordt gevijld met een buffer zodat de acryl goed pakt. Met een prep wordt de nagel gedehydreerd en schoongemaakt. Dan wordt er een sjabloon aangebracht om de nagels te verlengen. Eerst wordt de verlenging gemaakt waarbij je een penseel, acrylvloeistof en acrylpoeder nodig hebt. Daarna wordt de bolling van de nagel gemaakt en is het wachten tot de nagel droog is. De nagel wordt in model gevijld en kan gelakt worden.

Op www.bol.com kun je deze acrylnagelproducten makkelijk vinden en allemaal in 1 keer bestellen! Leuk om eens te proberen of eerst een cursus nagelstyliste te volgen als je het op safe wilt spelen. Als je er goed in bent kun je er tegenwoordig goed geld mee verdienen. En als je het leuk vind om te doen is dat nog eens mooi meegenomen!


Welke producten heb je nodig voor acrylnagels?

Om acrylnagels te zetten heb je nodig: een bokkenpootje, een frees, een grove vijl, een buffer, een prep, sjablonen, penselen, acrylvloeistof en acrylpoeder. Verder kun je lak gebruiken en allerlei nagelversieringen om de nagels mooi te maken.