Gellak starterspakket en wat erin moet zitten!

Gellak starterspakket: Wat kost het en wat zit erin?

De basisdingen die in een gellak starterspakket zitten zijn:

 • een bokkenpootje
 • een buffer
 • een vijl
 • een cleanser
 • celstofdoekjes
 • een primer
 • basecoat + topcoat
 • en een led lamp. (Als je meer wilt weten over Led lampen kun je daar hier meer over vinden).

Verder kunnen pakketten uitgebreid worden met nageltips, nagellijm, een tipknipper, kleuren gellak, versieringen en dergelijke. Als je een pakket hebt met echt alleen de basis dingen dan kun je die al kopen voor 50 á 60 euro. Als je echt een heel uitgebreid pakket hebt met alles erop en eraan dan kom je al snel boven de 100 euro.

Je kunt het beste zelf kijken waar je het beste mee kunt beginnen. Als je al van te voren zeker weet dat je het pakket veelvuldig zult gebruiken en zeker alles nodig hebt kun je het beste een uitgebreid pakket aanschaffen. Dan heb je gelijk alles in 1! Maar als je eerst eens wilt proberen en niet zeker weet of je het vaak gaat doen dan kun je beter een basispakket nemen en dan kun je het later altijd nog uitbreiden met artikelen die je nodig hebt.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een gellak starterspakket?

We hebben het al over de inhoud van een gellak starterspakket gehad en wat het ongeveer kost. Als je een gellak starterspakket koopt is het belangrijk dat in ieder geval de basis dingen erin zitten. Check even of je de producten ook los aan kunt schaffen, zodat je ze weer aan kunt vullen. Verder kun je ook uitgebreidere pakketten kopen en is het dus van belang dat je van te voren even op een rij zet wat je in je pakket wilt hebben. Je wilt natuurlijk ook wel een beetje kwaliteit hebben, dus kun je het beste anderen om hun ervaringen vragen en reviews lezen. En bedenk even van tevoren wat je er aan uit wilt geven zodat je in die prijsklasse een pakket kunt zoeken wat bij je past. Op www.bol.com en www.amazon.com kun je vast een pakket vinden wat bij je past!

De 3 beste gellak starterspakketten.

 1. De starterspakketten van Pink Gellac. De zijn er in verschillende “maten”, dus je kunt zelf kijken hoe uitgebreid je ze wilt. Pink Gellac is een goed en bekend gellak merk en je kunt deze producten ook los aanschaffen.
 2. Het gellak starterspakket van Nails4you staat op de tweede plaats. Deze is niet heel goedkoop, maar heeft goede reviews en de basisdingen zitten erin. Ook is hij uitgebreid met kleuren gellak.
 3. Het starterspakket van CCO Shellac is er ook in verschillende groottes. Het nadeel is de prijs, want deze zijn heel duur, maar als je van kwaliteit houdt en het pakket zeker gaat gebruiken is deze aan te raden!
Wat zit er precies in een gellak starterspakket?

In een gellak starterspakket zitten de basisdingen die je nodig hebt voor het zetten van gelnagels. Je hebt ook uitgebreidere pakketten die er ook kleuren gellak en versieringen in hebben zitten.


Wat is het beste gellak starterspakket?

Het beste gellak starterspakket is die van CCO shellac!


Wat kost een gellak starterspakket?

Je hebt ze al vanaf 50 euro, maar het ligt eraan wat er in zit en welke kwaliteit het heeft! Hoe meer er in het pakket zit en hoe beter de kwaliteit hoe duurder!