De beste gellak merken: Onze top 3

Gellak

Wat is gellak?

Voordat we het gaan hebben over bekende gellak merken benoem ik even kort wat gellak nu eigenlijk is. Gellak is eigenlijk net als nagellak, maar blijft langer mooi. Door de bestanddelen van gellak kan deze niet drogen aan de lucht als nagellak, maar moet je het drogen onder een uv lamp. Het beste is om dit in meerdere lagen te doen. Je kunt gellak aanbrengen op je eigen nagels, maar ook op acryl – en gelnagels. Gellak kun je niet zo makkelijk verwijderen als gewone nagellak. Wil je dit toch zelf doen kun je hier lezen hoe je dat het beste kunt doen.

Als je meer wilt informatie wilt over wat gellak is en de verschillen tussen gellak en nagellak dan kun je dat hier vinden.

Wat zijn de meest bekende gellak merken?

In de salons wordt vaak gewerkt met de merken OPI en CND. Een heel bekend merk is bijvoorbeeld ook Pink Gellac. Verder heb je Orly Gel SX en Sensationail. Ook Harmony Gellish, NSI Polish Pro en SuperNail ProGel zijn bekende merken. Al deze merken hebben een prachtig kleurenpallet en bezitten een goede kwaliteit. Tussen al deze bekende merken vind je vast de kleur die je nodig hebt voor een prijs die bij je past.

Je kunt online veel gellak starterspakketten kopen en dan heb je alles in 1 keer bij de hand om je nagels te versieren. Later kun je er dan allerlei losse kleurtjes en accessoires bij kopen.

Top 3 beste gellak merken.

  1. Op de eerste plaats staat CND shellac. Dit merk heeft een pallet van 128 prachtige kleuren en bestaat uit een basis, de gekleurde gellak en een topcoat. Hier moet ik bij vermelden dat dit eigenlijk niet echt een gellak is. Shellac zit tussen gewone nagellak en gellak in en hier wordt vaak mee gewerkt in salons. Shellac is makkelijker te verwijderen dan gellak.
  2. Op de tweede plaats staat O.P.I. Deze gellak heeft een goede reputatie en wordt vaak gebruikt in salons.  Ook O.P.I bezit een prachtig kleurenpallet en waarborgt een goede kwaliteit.
  3. Op de derde plaats vinden we Pink Gellac. Deze gellak heeft een goede salonkwaliteit. Je kunt deze heel goed zelf aanschaffen en thuis gebruiken. Vooral de nude tinten zijn prachtig!
Wat zijn de meest bekende gellak merken?

De meest bekende gellak merken zijn O.P.I, CND, Pink Gellac, Orly Gel SX, Sensationail, Harmony Gellish, NSI Polish Pro en Supernail Progel.

Welke gellak merken hebben de beste kwaliteit?

O.P.I en CND worden vaak in salons gebruikt, dus dat zegt iets over de kwaliteit. Voor eigen gebruik kun je heel goed Pink Gellac gebruiken!

Waar kan ik de beste gellak kopen?

Je kunt op www.bol.com alles vinden wat je nodig hebt, dus dat geldt ook voor gellak. Je kunt hier gellak vinden voor elke portomonee!