De voordelen van gelnagels op je tenen!

Eén van de voordelen van gelnagels op je tenen is lelijke teennagels verbloemen. Maar ook als je gewoon normale teennagels hebt kun je kiezen voor gel op je teennagels. Gel is namelijk veel resistenter dan gewone nagellak. En als je 2 of meer weken op vakantie gaat dan hoef je je geen zorgen te maken om je teennagels. Gellak slijt niet en bladdert niet, dus je kunt onbezorgd vakantie vieren. Vooral ’s zomers zitten de meeste veel in het water, zeker op vakantie, dus dan is het prettig als je teennagels daar op voorbereid zijn!

Kun je gelnagels op je teennagels aanbrengen?

Misschien heb je er nooit bij nagedacht, maar je kunt dus ook gelnagels op je tenen aanbrengen. Vooral in de zomer als je op blote voeten loopt of sandalen draagt dan wil je natuurlijk dat je voeten er goed uitzien. Natuurlijk kan je ook gewoon een nagellakje op je teennagels smeren, maar niet iedereen is gezegend met mooie teennagels. Er zijn veel mensen met schimmel op hun teennagels of beschadigde nagels door psoriasis. Het kan ook zijn dat je ooit je nagel hard hebt gestoten en dat de nagel niet meer normaal groeit. In zulke gevallen zijn gelnagels op je tenen een uitkomst. Je kunt zo mooi je nagels verbloemen en ze tegelijkertijd beschermen met een extra laagje.

Hoe worden gelnagels op je tenen aangebracht?

De gelnagels worden precies op dezelfde manier aangebracht als bij de handen, maar zeker als de nagels, door welke reden dan ook, beschadigd zijn is een goede pedicure van tevoren belangrijk. En goede hygiëne moet daarbij gehandhaafd worden, maar dat hoort standaard bij een pedicure.

Tips en trends!

Voor de teennagels gelden in principe dezelfde trends als voor de nagels van de handen. Het verschil is dat de art meestal op de grote teennagel wordt gemaakt en bij de handen is dat vaak de nagel van de ringvinger. Het is leuk om dezelfde art als op de nagels van de handen ook op de tenen toe te passen. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon neutraal houden. Of gewoon alles in 1 kleur lakken zonder art.