Contact

Heb je een vraag of een probleem? Wij doen hard onze best om je binnen 3 werkdagen te helpen.

klantenservice@gelnagels-zetten.nl
+31614312008

Over Ons

Hey, welkom op www.gelnagels-zetten.nl! Wij zijn dé website als het gaat om het zetten van gelnagels. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt aan informatie en advies over gelnagels.

Ons team bestaat uit ervaren professionals in de nagelverzorgingswereld. We zijn helemaal gek op het creëren van prachtige nagels en delen graag de beste technieken en trends met je. Of je nu een pro bent of gewoon je nagels wilt verzorgen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Op gelnagels-zetten.nl vind je een schat aan artikelen, stap-voor-stap handleidingen, handige tips en tricks voor het zetten van gelnagels. We behandelen verschillende onderwerpen, zoals nagelverlenging, nagelversteviging, toffe nagelkleuren, nail art en nog veel meer.

Of je nu nieuw bent in het zetten van gelnagels of al gevorderd bent, op onze website vind je informatie voor zowel beginners als pro’s. We willen je graag bij elke stap van het proces ondersteunen, zodat je vol zelfvertrouwen en trots schitterende gelnagels kunt maken.

We hopen dat je een leuke tijd hebt op www.gelnagels-zetten.nl en dat onze content je inspireert en informeert. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt. Bedankt voor het bezoeken van onze website!

Groetjes,

Het team van Gelnagels-zetten

Postadres:

Dominique de Kort

Nemerlaer 18, 5146 HA, Waalwijk