De beste Led lamp voor nagels

Het voordeel van een LED lamp voor nagels

Ledlamp voor nagels
Led lamp voor nagels

De beste Led lampen voor nagels hebben het voordeel dat er geen UV straling aan te pas komt. Daarvan wordt gezegd dat het schadelijk zou kunnen zijn voor je gezondheid. De meningen daarover verschillen, maar als je op safe wilt spelen dan kun je beter een Led lamp kopen. Hier kun je meer lezen over de verschillen tussen UV en Led lampen.

Het voordeel van deze lamp is dat de lamp lang meegaat en niet vervangen hoeft te worden. Een Led lamp is meestal duurder, maar het voordeel is dus dat je een goede lamp hebt die veiliger is voor je gezondheid en langer meegaat! Ook is de uithardingstijd van een Led lamp korter dan die van een UV lamp.

Hier moet je op letten bij de aanschaf:

Als je een Led lamp wilt kopen is het handig om een lamp te kopen met minimaal 36 W. Dan kun je er in ieder geval zeker van op aan dat je nagels in een ogenblik gedroogd zijn.  Als je hem voor jezelf wilt gebruiken is het handig als de bediening van de knoppen en een eventueel scherm van een timer aan de voorkant zitten. Als je hem vaker voor anderen gebruikt dan is het handig als die aan de achterkant zitten. Wil je de lamp vaak meenemen dan kun je letten op het gewicht. Er zijn wat zwaardere lampen die dan niet handig zijn. Ook is de grootte van belang als je weinig plek hebt of de lamp meeneemt. Je kunt overigens niet alle gellakken uitharden met een Led lamp, dus het is wel handig om te bekijken met welke gellakken je werkt zodat je een lamp aanschaft die daar bij past.

De top 3 led lampen voor nagels

Tegenwoordig bevatten de lampen een combinatie van Led en UV. Het Led hard de nagels snel uit en de UV zorgt voor een mooie glans. Hieronder 3 Ledlampen die je kunt kopen bij www.bol.com.

1. UV LED Lamp nagels – 48 Watt – Wit merk: Sun 5

Deze lamp is voorzien van 24 Led lampjes en heeft een kracht van 48 Watt. Er zit een timer van 10, 30, 60 of 99 seconden op en is draagbaar. De lamp ook geschikt voor je voeten en ook erg gemakkelijk schoon te maken. De lamp heeft een mooie prijs op dit moment van €24,-.

2. CCO Shellac – 48 Watt Led/UV lamp met Timhttps://media.s-bol.com/3111ENgXKqxR/168×134.jpger Sensor- Gel nagellak

Deze lamp is wat duurder, namelijk 89,95 euro. Hier zit een sensor op en een timer van 10, 30, 60, 90 en 120 seconden. Ook van deze lamp kan de onderste plaat er af voor reiniging en zo is de lamp ook makkelijker over de voeten te plaatsen.

3. Nagellak Droger SunMini – Professioneel & Compact – LED verlichting 6W – Gellak – Nagel Lamp – Nagelverzorging – USB oplader – Nagellak Droger – Nagellak Lamp – Wit

Dit is een praktisch lampje voor als je op reis gaat en je nagels bij wilt houden. De lamp kost 12 euro en heeft maar een kracht van 6 Watt, maar een goede optie onder reisomstandigheden. Je kunt hem opladen in je laptop, want hij heeft een usb aansluiting. En wat natuurlijk belangrijk is, is dat je hem makkelijk mee kunt nemen.

Veelgestelde vragen over LED lampen:

Waarom zou je een LED lamp in plaats van een UV lamp gebruiken voor nagels?

Een Led lamp droogt je nagels vaak even snel als een UV lamp en is beter voor je huid. Een LED lamp is vaak wel iets duurder.

Wat zijn de voordelen van een Led lamp?

Een Led lamp is duurzamer en je hoeft de lamp niet vaak te vervangen. Daarnaast heeft het niet de negatieve effecten van een UV lamp.

Wat is de beste LED lamp voor (gel)nagels?

Hoe hoger het aantal Watt, hoe sneller je nagels drogen. Kies dus een lamp met veel opties en een hoge wattage als je wilt dat je nagels snel drogen. Wij adviseren deze lamp.

Waar kan ik het beste een LED lamp voor nagels bestellen?

Je kunt je Led lamp het beste via www.bol.com bestellen, want dan heb je hem snel in huis en een ruime keuze.