Acryl en gel zijn technieken die we kennen en aan de basis liggen. Vandaag de dag zijn er allerlei nieuwe technieken en die gaan we hier voor je op een rijtje zetten.

Nieuwe technieken

Nieuwe technieken omstreeks gelnagels

434591487 18275462758202449 1580470801784045521 n
  • BIAB:

BIAB is een nagelversterker en het is een soort rubberachtig buigzaam product. Dit is 1 van de nieuwe technieken die er voor zorgt dat je nagels versterken. Je kunt een korte verlenging maken met dit product. BIAB is wat dikker dan gellak, maar dunner dan acryl. Een aanrader om af en toe tussen de gelnagelbehandelingen toe te passen. Ook als je broze nagels hebt is deze behandeling een aanrader. BIAB is steviger dan rubberbase.

  • Dipping powder nagels:

Bij dipping powder, als 1 van de nieuwe technieken, worden de nagels voorbereid zoals bij elke nagelbehandeling. Als de dipping base is aangebracht worden de nagels in poeder gedoopt (dit kan 2 keer als dat nodig is). Hierna word de overtollige poeder weggeborsteld en als de activator wordt aangebracht drogen de nagels. Dit is dus een vorm van kunstnagels waar geen lamp aan te pas komt. Dit is 1 van de nieuwe technieken die de laatste tijd erg populair is. Hier kun je een starterspakket aanschaffen:

  • Polygel:

Polygel een een vorm van kunstnagels die de goede combinaties van gel en acryl met elkaar combineert. Dat betekend dat het flexibeler is dan acryl en sterker dan gel. Het heeft geen irritante geur zoals bij acryl. Je brengt het aan met een penseel en een heel klein beetje slip on solutie. Het wordt uitgehard onder de lamp.

  • Rubberbase:

Rubber base kun je gebruiken om je eigen nagels wat stevigheid te geven of als ondergrond. Je kunt een lichte bolling maken en eventueel een hele korte verlenging. Het wordt gebruikt om lelijke nagels wat op te mooien. Het geeft een hele natuurlijk uitstraling en het is flexibel. Het blijft minder lang mooi dan BIAB.

  • Shellac:

Shellac is een combinatie van gewone nagellak en gellak. Het is minder dik dan gellak en is makkelijker te verwijderen. Je hebt in een handomdraai mooie nagels als je bijvoorbeeld een feestje hebt en even snel je nagels moet doen!

Baanbrekende producten voor nagels

434641873 18275462233202449 3060717130238524058 n
  • Press on nagels:

Het baanbrekende product van de nieuwe technieken is ongetwijfeld de press on gelnagels. In deze drukke en gestresste tijd is dit echt een uitkomst. Je plakt de gelnagels op je nagels, hard ze uit en klaar! Hoe mooi is deze innovatie! Je hebt zelfs press on gelnagels met kant en klare nail art!

Je hebt ook press on nagels voor je tenen en dat komt mooi uit, want de zomer komt er aan!

  • Gezonde natuurlijke nagels

Je hebt heerlijke nagelscrubs, handcremes en nagelriemolie die je kunt gebruiken om je handen heerlijk zacht en je nagels gezond te houden. In de eerste plaats komt gezondheid en daarna mooi maken. Ik ben trouwens de laatste die zegt dat natuurlijk niet mooi is! Natuurlijke, gezonde nagels zijn een trend van nu, dus dat komt goed uit!

  • Ook qua nailart zijn er handige producten die je kunt gebruiken om je nagels er in korte tijd trendy uit te laten zien. Je hoeft er absoluut niet creatief voor te zijn.

De foto’s zijn van @Tweetsnails en op onze website kun je tips en handige weetjes vinden over alles wat met gelnagels te maken heeft.