BIAB nagels zijn de nieuwste trend in de nagelwereld. In deze blog bespreken we alles wat je moet weten over deze innovatieve techniek, zodat jouw handen er altijd fantastisch uitzien. Ontdek hoe BIAB nagels jouw nagels kunnen versterken en laten groeien, en hoe je deze zelf kunt aanbrengen of bij de nagelstudio kunt krijgen.

Wat zijn BIAB nagels?

BIAB staat voor “Builder In A Bottle” en is een revolutionaire manier om je nagels te versterken en te verlengen. Deze gel-achtige substantie wordt direct op de natuurlijke nagel aangebracht en zorgt voor een sterke, duurzame en flexibele laag die de nagel beschermt en helpt groeien. BIAB nagels zijn ideaal voor mensen met zwakke, broze of beschadigde nagels die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Hoe werken BIAB nagels?

BIAB nagels werken als een schild voor jouw natuurlijke nagels. De gel wordt aangebracht in dunne lagen, die vervolgens worden uitgehard onder een LED- of UV-lamp. Dit zorgt voor een stevige, maar flexibele bescherming die je nagels helpt te groeien zonder te breken of te splijten. Bovendien kun je met BIAB nagels ook eenvoudig je nagels verlengen door middel van tips of sjablonen.

De voordelen van BIAB nagels

BIAB nagels zijn breed inzetbaar en bieden daarmee meer voordelen dan acrylnagels, hier zijn enkele voordelen van deze alles-in-een nagelsets.

  • Versterkt en beschermt je natuurlijke nagels
  • Bevordert de groei van je nagels
  • Kan gebruikt worden voor nagelverlenging
  • Geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren voor een mooie afwerking

Hoe je BIAB nagels zelf kunt aanbrengen

Victoria vynn - bottle gel one phase biab naked nude 15 ml - bruin - base gel - verstevigen - bouwgel - gellak - gelpolish - gel - lak - polish - gelnagels - nagels - manicure - nagelverzorging - nagelstyliste - uv / led - nagelstylist - callance

Het aanbrengen van BIAB nagels is eenvoudig en kan thuis worden gedaan met de juiste producten en materialen. Volg deze stappen voor het beste resultaat:

Tijd nodigØ 30 minuten

Reinigen

Bereid je nagels voor door ze te vijlen, te reinigen en te ontvetten.

Basislaag

Breng een basislaag aan en hard deze uit onder de lamp.

BIAB gel aanbrengen

Breng de BIAB gel aan in dunne lagen en hard elke laag uit onder de lamp.

Vijl de vorm

Vijl de nagels in vorm en verwijder overtollige gel.

Kleur of topcoat

Breng een kleur of topcoat aan en hard deze uit.

Verwijder de plaklaag

Verwijder de plaklaag met een nagel cleanser en verzorg de nagelriemen met een nagelriemolie.

Geschatte kosten: 10 EUR

Leveren:

  • Een BIAB set

Gereedschap:

  • Alleen een UV Lamp of LED lamp

BIAB nagels bij de nagelstudio

Je kunt ook kiezen voor professionele BIAB nagels bij jouw lokale nagelstudio. Een ervaren nagelstyliste kan de BIAB techniek toepassen en je nagels prachtig afwerken met de gewenste kleur of nail art. Zo ben je verzekerd van een professioneel resultaat en kun je genieten van mooie, sterke nagels.

Conclusie & Vraag en antwoord:

BIAB nagels zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar sterke, gezonde en mooie nagels. Deze innovatieve techniek biedt tal van voordelen en kan zowel thuis als in de nagelstudio worden toegepast. Ontdek zelf de kracht van BIAB nagels en laat jouw handen stralen met deze geweldige nagelbehandeling. Met de juiste verzorging en onderhoud kan je lang genieten van jouw prachtige BIAB nagels.

Wat zijn BIAB nagels?

BIAB staat voor “Builder In A Bottle”. Het is een gel-achtige substantie die direct op de natuurlijke nagel wordt aangebracht. Deze techniek zorgt voor een sterke, duurzame en flexibele laag die de nagel beschermt en helpt groeien.

Hoe kan ik BIAB nagels thuis aanbrengen?

BIAB nagels zijn eenvoudig thuis aan te brengen, in het bovenstaande stappenplan lees jij alles wat je moet doen! Tevens komen de meeste potjes met een net stappenplan.

Kan ik BIAB nagels bij een nagelstudio laten zetten?

Ja, je kunt professionele BIAB nagels laten zetten bij een nagelstudio. Een ervaren nagelstyliste kan de BIAB techniek toepassen en je nagels afwerken met de gewenste kleur of nail art.

Wat zijn de voordelen van BIAB nagels?

BIAB nagels versterken en beschermen je natuurlijke nagels, bevorderen de groei van je nagels, kunnen gebruikt worden voor nagelverlenging en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren voor een mooie afwerking. Ze zijn geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers.