Yes! Het is weer vrijdag en vanavond ga je op stap. Snel afronden op het werk (of school), dan door naar de supermarket, nog even de laatste dingen inkopen en dan vlug jezelf klaarmaken! Als jij zelf je gelnagels wil zetten, dan kost dit veel tijd, maar dat hoeft niet! Sinds kort is er een nieuwe oplossing waar jij binnen 10 minuten prachtige nagels hebt. Benieuwd hoe dit werkt?

Met gel nail wrap plak je simpel gezegd gelnagel stickers op je nagels. Even onder de lamp, en klaar! In deze blog geven we informatie over gel nail wrap!

Wat bevat een gel nail wrap starterspakket?

Als jij dit nog nooit gedaan hebt, kan je het beste beginnen met een starterspakket, hier zit alles in wat jij nodig hebt en zo kan je snel van start. Hieronder lees je de inhoud van het pakket en later in het artikel leggen wij uit hoe je ze aanbrengt en ook weer verwijdert.

Het gel nail wrap starterspakket bevat van 2 kleuren 2 sets nagelstickers, een stick, een vijl, 8 alcohol preppads, een mini led lamp, topcoat en nagelriemolie. Het pakket kost 59,95 euro.

Hoe breng je gel nail wraps aan?

Allereerst bereid je je nagels voor. Zorg ervoor dat ze schoon en stofvrij zijn. Duw de nagelriemen netjes terug en knip ze eventueel bij met een nagelschaartje. Maak de nagels vervolgens schoon met de alcoholpads die bij het starterspakket geleverd worden.

Bekijk ook de videohandleiding:

Kies nu de juiste nail wrap voor je nagels. Het is belangrijk dat je nagelriemen vrij blijven, dus kies liever een iets kleinere sticker dan dat hij te groot is. Verwijder de beschermlaag zodat je de sticker op de nagel kan plakken. Met de stick, die in het starterspakket zit, kun je de sticker goed aandrukken en uitwrijven.

Het uiteinde van de sticker vouw je om de nagel en vijl je even zodat het overtollige er afgevijld wordt.

Houd de nagel 60 sec. onder de bijgeleverde lamp en dat geldt ook voor de topcoat die je daarna aanbrengt.

Je hebt gegarandeerd 10 dagen profijt van prachtige nagels!

Hoe verwijder je gel nail wraps?

Maak de nagel iets los met de stick en breng wat olie aan onder de sticker. Laat dit 10 minuten inwerken en je kunt de nagel er met de stick afhalen. Breng zo nodig wat extra olie aan. Gebruik dus geen nagelriemolie als je de stickers draagt, want dit zorgt ervoor dat de lijm oplost.

Tips & tricks voor gel nail wraps!

  • Het is belangrijk dat je de stickers in de zwarte hoesjes bewaard. Als de stickers worden blootgesteld aan UV licht dan kunnen ze uitharden en heb je er niets meer aan.
  • Ook als je de stickers plaatst is het belangrijk dat je niet met je handen in de zon zit of dat de stickers blootgesteld worden aan UV.
  • Voor een mooie scherpe lijn vijl je het overtollige van de wrap er af en gebruik je geen schaar!
  • Een paar uur na het plaatsen van de stickers is het belangrijk geen olie of cremes voor je handen te gebruiken. Dan zullen de stickers loslaten.
  • Als je een topcoat gebruikt zijn de nagels mooi glad en blijven ze langer mooi!

Voor meer informatie over gelnagels kun je terecht op onze website! Op @Tweetsnails kun je leuke ontwerpen voor gelnagels vinden!