opbouwgel

Opbouw gel (builder gel) kopen

Nadat je de basis gel laag hebt aangebracht op de nagels ga je de opbouw gel aanbrengen. Dit doe je in 2 lagen en na elke laag droog je de nagels onder de UV lamp, want ze drogen niet uit zichzelf. Je hebt allerlei soorten en kleuren opbouw gel, dus het is even kijken welke het beste bij jou past en waar jij het prettigste mee kunt werken!

Hoe gebruik je opbouw gel?

Met de opbouw gel geef je de natuurlijke nagels een extra laagje en maak je een bolling. Ook verleng je de nagels met behulp van sjablonen. Deze sjablonen bevestig je onder de natuurlijke nagel en daarna breng je de opbouw gel aan op de nagel en de sjabloon. Als de gel onder de UV lamp opgedroogd is verwijder je de sjabloon en kun je de nagel in de gewenste lengte afknippen en in vorm vijlen. Als je een gehele handleiding wilt lezen over hoe je stap voor stap gel nagels aanbrengt dan kun je die hier vinden.

Welke soorten opbouw gel zijn er?

Allereerst heb je verschillen in kleur. Je hebt doorzichtige gel, maar ook met een kleurtje (die noemen ze camouflage gel). Deze gekleurde opbouw gel (camouflage gel) kun je gebruiken als de nagel beschadigd is of heel kort door nagelbijten.

Verder heb je dus opbouw gel en strijk gel. Strijk gel is heel dun en is puur alleen om een laagje op de nagel aan te brengen (dus zonder bolling en verlenging). De opbouw gel is dik, stroperig en die kun je gebruiken om echt versteviging, een bolling en een verlenging aan te brengen. Het is dus even kijken bij het aanschaffen voor welk doeleinde je het nodig hebt!

Ook zijn er verschillen tussen dure en goedkope merken, maar dat is een kwestie van uitproberen of even rondvragen naar ervaringen!

Resultaat 1–9 van de 31 resultaten wordt getoond