Je hebt vast al gehoord of gezien dat Amazon nu actief is in Nederland. Dit betekent niet alleen flink wat concurrentie voor Bol.com, maar ook een grote toestroom aan nieuwe producten. In dit artikel zetten we een aantal artikelen voor je op een rijtje met onze adviezen en tips!

Het voordeel van Amazon is dat ze sneller leveren dan partijen zoals Aliexpress terwijl de prijzen vaak lager zijn dan Bol, of andere bestaande Nederlandse verkopers.

Lees hieronder een korte top 4 selectie van gave producten die direct bestelbaar zijn op Amazon.

1) Voor de echte verzamelaars: 36 kleuren gellak

In deze set heb je voor maar €23,99 totaal wel 36 kleuren om jouw nagels mee te lakken. Het is een set van 36 potjes á 8 milliliter. Hiermee kun je dus de komende maanden zeker vooruit en heb je iedere dag een ander kleurtje!

61djvfpymol. Ac sl1000
36 kleuren uv gellak.

Het leuke van dit soort sets is dat je lekker kan experimenteren en per outfit gemakkelijk je nagels aan kan passen. Bestellen kan via de onderstaande knop!

2) Een krachtige UV-lamp

51btfdsyxrl. Ac sl1001

Het is moeilijk om een goede UV-lamp te vinden. Met deze lamp kun je met verschillende tijdsinstellingen en 30 verspreide ledlampjes zorgvuldig je nagels drogen. Het voordeel is dat dit soort lampen altijd aan EU vereisten moeten voldoen en je via Amazon er zeker van bent dat je beschermt bent door Europese wetgeving.

Deze lamp is al beschikbaar voor €39,95.

Wil je meer weten of leren over UV-lampen lees dan ons artikel over de beste UV-lampen voor gelnagels.

3) Designer nagelvijl & tools

81ddrzetx3l. Ac sl1500

Om volledig in stijl aan de slag te gaan is het natuurlijk wel gaaf om met designer gereedschap aan de slag te gaan. Deze set is inclusief een prachtige glasnagelvijl en schaartje. De set is roestvrij en er schijnt weinig slijtage te zijn.

Het voordeel van een set als deze is dat het gaaf is om te hebben en motiveert om aan de slag te gaan. Ook al je dit voor je salon of vriendinnen doet kom je meteen veel professioneler over!

Deze set staat momenteel te koop voor iets minder dan €13,50.

4) Gelnagel set voor €16

611ipjk0z5l. Ac sl1010

Met deze Clavuz set heb je een redelijk professionele set voor een heel betaalbare prijs. Voor €16 krijg je:

  • 3x gellak
  • 1x onderlak
  • 1x glanzende overlak
  • 1x matte dekkende lak

Op de productpagina hebben ze onderaan ook een goede handleiding geschreven over het aanbrengen van deze lak. De lak blijft daarnaast zo’n 10 tot 20 dagen zitten (afhankelijk van de omstandigheden).

Nice! Maar er is vast nog meer:

Wij hebben uitgebreid een kijkje voor je genomen maar er is vast nog veel meer. Deel de koopjes of topproducten die jij vindt op Amazon in de comments en wij plaatsen deze in dit artikel. Heb jij één van de producten gekocht? Laat dan ons je mening weten.

Veel plezier met je nieuwe aankopen!