Meer over gel nagellak zonder lamp!

Manicure 870857 1280

Hoe werkt gel nagellak?

In dit artikel lees je meer over gel nagellak zonder lamp. Gel nagellak is een combinatie van gewone nagellak en UV gel. Je hebt dus UV straling nodig om het uit te laten drogen. Maar laten we nu tegenwoordig ook gel nagellak zonder lamp hebben die aan de lucht droogt. Hoe kan dat dat? Dat kan door middel van nanotechnologie. Even heel kort gezegd: foto-initiatoren en oligomeren gaan verbindingen aan en zorgen ervoor dat de lak aan de lucht droogt. Je hebt dus geen lamp meer nodig, maar het is dus wel goed even te checken of de lak de je aanschaft een lamp nodig heeft of aan de lucht droogt. Dat is nogal een verschil dus.

De voordelen van gel nagellak (zonder lamp)

  • Het is natuurlijk een voordeel dat je geen lamp nodig hebt, want dat bespaart je geld. Dan hoef je er geen aan te schaffen.
  • Ook gingen er verhalen rond dat de UV slecht zou zijn voor je gezondheid (daar kun je hier meer over lezen). Dus als je je nagels aan de lucht droogt neem je het zekere voor het onzekere. Er komt in ieder geval geen UV aan te pas.
  • Je kunt het makkelijk verwijderen met aceton.
  • Het nagelbed hoeft niet opgeruwd wat beter is voor de nagel.
  • Deze gellak is goedkoper

De nadelen van gel nagellak (zonder lamp)

  • De gellak zonder lamp houdt minder lang dan de gellak die met UV droogt.
  • Zonder lamp is de gellak minder lang mooi. De gellak die droogt met een lamp is steviger!
  • Als je art op de nagel aan wilt brengen is het een nadeel als gellak zonder lamp sneller droogt en daarom is de gellak die onder de lamp droogt voor art een betere optie. Je hebt dan langer de tijd.

Als je gellak die zonder lamp droogt aan wilt schaffen kun je dat het beste op www.bol.com doen! Daar vindt je een assortiment van betaalbare gellak die zonder lamp droogt!

Hoe werkt gel nagellak zonder lamp

Gel nagellak die droogt zonder lamp werkt door middel van de nanotechnologie. De verbinding van foto- initiatoren en oligameren zorgt ervoor dat de lak aan de lucht droogt.

Waarom heb je een lamp nodig voor gelnagellak?

Voor gel nagellak heb je gewoonlijk een lamp nodig vanwege de UV gel die in de lak zit. Deze droogt alleen door UV straling

Wat zijn de voordelen van gelnagellak zonder lamp?

De lak is voordeliger en je hoeft geen lamp aan te schaffen. Ook is het makkelijker te verwijderen door middel van aceton. Er komt geen UV straling aan te pas en het nagelbed hoeft niet opgeruwd voordat je het aanbrengt.

Wat zijn de nadelen van gelnagellak zonder lamp?

Het is minder sterk dan de gel nagellak die droogt door middel van een lamp en blijft minder lang mooi. Bij het aanbrengen van art droogt de gellak zonder lamp snel en moet je dus snel werken.