In deze blog laten we je weten hoe je parelaccenten toe kunt passen op je parelnagels. We geven inspiratie tips en leuke adviezen.

Parelnagels

Wat zijn parelnagels?

Een nageltrend van dit moment is naturel nagels met parelaccenten. Parels op de nagels geven een elegante uitstraling aan je nagels. Je kunt deze stijl bij een bruiloft of andere feesten gebruiken, maar ook in het dagelijkse leven kun je prima de parelaccenten op je nagels gebruiken. Ook kun je een gellak gebruiken met een parelmoerglans om wat extra glans aan je nagels te geven.

Hoe kun je parelaccenten toepassen?

Stap 1: Maak je nagels schoon en stofvrij en zorg er voor dat de nagelriemen terug geduwd zijn. Je kunt deze eventueel met een nagelschaartje afknippen.

Stap 2: Breng nu de primer aan. Dit zal er voor zorgen dat de gellak goed zal hechten aan je nagels.

Stap 3: Nu kun je de basecoat aanbrengen en laat deze drogen.

Stap 3: Lak je nagels in de kleur die je wilt en laat deze drogen.

Stap 4: Je kunt stap 3 nog een keer herhalen om een mooie dekkende kleur te krijgen.

Stap 5: Nu zijn aangekomen bij de stap van het bevestigen van de parels. Breng een druppeltje nagellijm op de plek aan waar je de parel op je nagel wilt plakken en druk daar de parel op. Laat dit drogen.

Stap 6: Breng als laatste de topcoat aan om de manicure langer mooi te houden en te beschermen. Laat ook deze laag drogen.

Nu zijn je nagels klaar en kun je er een paar weken van genieten. Als de parels loslaten kun je deze terugplakken door stap 5 en eventueel stap 6 te herhalen.

Veelzijdige parelnagelstijlen

Deze prachtige kleur parelmoer gellak kun je gebruiken voor de parelnagelstijl:

En deze parels kun je gebruiken voor de parelaccenten:

Ook erg leuk is bijvoorbeeld babyboom met parelmoerkleurige nagellak in wit en roze. Ook kun je french manicure maken met roze en witte parelmoerkleurige gellak. De parelmoer glans geeft net dat extra beetje glamour aan je nagels.

Ook erg mooi is een paar nagels met mat te doen en een paar nagels met parelmoerkleurige nagellak.

Of alle nagels met parelglans te lakken en op de ringvinger een paar parels plakken.

Je kunt allerlei leuke kleuren en patronen met parels maken, dus ga met je creativiteit aan de slag. We horen graag welke ontwerpen je voor je parelnagelshebt gemaakt!

De foto’s zijn van @Tweetsnails en op onze website kun je leuke tips vinden over de nieuwe nageltrends.