Welke merken en beste producten voor gelnagels kun je het beste gebruiken om gelnagels te zetten? Hier zetten we de merken en beste producten voor gelnagels voor je op een rijtje.

Beste producten voor gelnagels

Top 5 gellak merken

Voor alle gellak geldt dat het goed blijft zitten mits het goed wordt aangebracht. Als je het niet goed aanbrengt dan zal het snel loslaten of niet goed drogen. Hier hebben we een handleiding hoe je gelnagels aan kunt brengen. We geven hier een top 5 van gellak merken die het meeste gebruikt worden door mensen die zelf thuis gelnagels zetten.

1. Miss Jules

Miss Jules kun je als starterspakketjes krijgen of net als de anderen in een set van 6 kleuren. De flesjes bevatten 7 ml. en zijn 24,95 euro. Deze gellak is makkelijk aan te brengen en dekt goed.

2. Meanail Paris

Meanail is vegan, TPO en HEMA vrij. Het flesje bevat 8 ml. en kun je kopen als set van 6 kleuren voor 19.90 euro. Het is makkelijk aan te brengen en makkelijk te verwijderen.

3. Venalisa

Venalisa is dierproefvrij en vegan. Het dekt goed en is makkelijk aan te brengen. De lak is van goede kwaliteit. De prijs van een flesje is 7,95 euro voor 7,5 ml. Dat is niet duur voor een goede kwaliteit. En komt op hetzelfde neer als de prijs van Pink gellac, omdat dat flesje 2 keer zo veel bevat en de prijs dus dubbel is.

4. Pink gellac

Pink gellac is HEMA vrij en vegan. Je betaald 15,99 euro voor 15 ml. Sommigen vinden de gellak wat dik en stroperig. Dat betekend dat het wat lastig is om aan te brengen. Omdat de lak zich snel van de nagelranden terugtrekt moet je elke nagel apart drogen.

5. Moods gellac

Moods gellac is te verkrijgen als set van 6 flesjes met verschillende kleuren. De flesjes zijn 8 ml. Het kan zo zijn dat de kleuren niet helemaal overeenkomen, maar dat wordt ook vermeld. De set kost 19,95 euro.

Verschillen tussen de merken

421440539 18267377224202449 2449608129483896887 n

Over het algemeen komen de prijzen tussen de merken gellak wel overeen. Als de flesjes wat duurder zijn zit er vaak ook wat meer in. Alle merken blijven zo’n 2 tot 3 weken mooi, dus ook dat is een overeenkomst. De Pink gellac is wat stroperiger dan de rest en sommigen vinden dat niet zo prettig. Het is meer gel dan gewone nagellak en als je wat behendiger bent is dit een goede gellak van goede kwaliteit! Voor thuis zijn dit prima merken van de beste producten voor gelnagels voor eigen gebruik, maar als je echt salon kwaliteit wilt dan betaal je ook wel wat meer. Dan kom je op de merken OPI en CND.

Nieuwe en beste producten voor gelnagels

Als je echt voor salonkwaliteit wilt gaan dan kun je gaan voor de merken CND en OPI. Deze merken zijn prijzig, maar zijn van salon kwaliteit en zijn dus de beste producten voor gelnagels! Je hebt van OPI een nagelverharder, basecoat en topcoat in 1 welke 18 euro kost.

Als je deze aanschaft en een set van kleuren dan valt het uiteindelijk nog best wel mee met de kosten en heb je nagels van salon kwaliteit. Deze set bevat 5 kleuren van 6 ml. en een sneldroger en kost 19,99 euro.

Van het merk CND welke ook in de salon gebruikt wordt en dus onder de categorie beste producten voor gelnagels valt, liggen de prijzen wat hoger dan die van OPI. Een basecoat en een topcoat kosten 35,95 euro per stuk.

De kleuren van CND zijn los te verkrijgen en er zitten behoorlijke verschillen in de prijzen van de kleuren. Sommige kleuren zijn voor 15 euro te krijgen, maar er zijn ook kleuren van 35 euro. Je kunt dus een beetje kijken naar de prijs als je kleuren aan wilt schaffen en letten op eventuele acties.

De foto’s zijn van @Tweetsnails en ook op onze website kun je allerlei informatie vinden over de beste producten voor gelnagels en nog veel meer.