Nagel stempel

Een nagel stempel kopen

Er zijn verschillende soorten nagel stempels. Sommige plakken wat en sommige zijn wat steviger, of je hebt doorzichtige. Het is even uitproberen welke je het prettigste vind om mee te werken.

Hoe gebruik je een nagel stempel?

Allereerst lak je je nagels in de gewenste kleur. Deze laag laat je goed drogen. Als je een nagel wilt stempelen heb je een stempelplaat nodig met patroontjes. Je kiest een patroontje uit en op dat patroontje breng je lak aan. De overtollige lak schrap je eraf met een kaartje. Daarna neem je de stempel en ga je daarmee over het patroontje met een lichte druk van links naar recht (of andersom). Als het goed is zit het patroon nu op de stempel en maak je diezelfde beweging weer maar dan op de nagel. Weer goed laten drogen, dan nog even een transparant top laagje er over en klaar!

Tips

Begin met 1 nagel! Het vereist enige oefening, dus geef niet gelijk op als het niet lukt! Als je het eenmaal in de vingers hebt kun je in een handomdraai superleuke nagels maken. Helemaal als je zelf niet zo goed kunt tekenen of geen vaste hand hebt. Dan kun je deze methode goed gebruiken!

Om de stempel schoon te maken haal je hem even over de plakkerige kant van plakband of over een kleef rol.

Resultaat 1–9 van de 961 resultaten wordt getoond