Nail Art

Wat moet je weten over Nail art?

De naam zegt het eigenlijk al, Nail art is het maken van een kunstwerk op je nagels. Hier gaat het uiteindelijk allemaal om! Het mooi maken van de nagels! Je kunt zelf oefenen zodat je steeds beter wordt, maar als je echt professioneel wilt worden kun je ook een opleiding of cursus volgen.

De voordelen

De voordelen van Nail art zijn dat niets te gek is. Je kunt je creativiteit helemaal kwijt! En als het goed gelukt is dan krijg je vaak allerlei leuke opmerkingen en complimenten. Je kunt er je baan van maken, maar ook naast je huidige baan is het een leuke hobby. Je kunt er zelfs aan bijverdienen naast je baan!

Tips

  • Met een haarspeldje (piekenspeldje) kan je bolletjes maken op de nagels.
  • Als je geen kant en klare glitter nagellak bij de hand hebt maak je het gewoon zelf! Dit geld ook voor tinten nagellak. Als je wat lichter wilt gewoon mengen met wit!
  • Met een plastic zak kun je het stone effect maken door hier en daar wat bv. gouden lak op de gefrommelde plastic zak te doen en als het ware op de nagel te stampen.
  • Je kunt stempels maken van vetkrijtjes.
  • Als je steentjes op je nagels wilt doen kun je met een oogpotlood even op het steentje drukken zodat hij een beetje vastgeplakt zit en je het in 1 keer op de goede plaats kunt leggen op je nagels.

Als je een beetje creatief bent kun je met weinig dingen mooie nagels maken. Hier hebben we een heel assortiment die je kunt gebruiken bij het versieren van je nagels. Met deze accessoires is het helemaal niet meer moeilijk om wat moois te maken van je nagels,

Resultaat 1–9 van de 44 resultaten wordt getoond