UV Lampen Nagels

UV lamp kopen

Als je gel nagels wilt zetten kun je niet zonder een UV lamp. Alleen met deze lamp kun je de gel uitdrogen. Er is een enorm assortiment aan UV lampen en het is best lastig om te beslissen welke lamp je aan wilt schaffen. In deze blog helpen wij je een beetje.

Tips

De meeste professionele manicures werken met 36 Watt lampen. Dat betekend dat er 4 lampen inzitten van 9 Watt. Als je de lamp de hele dag door wilt gebruiken is het goed om te checken of de lamp dat aankan. En het is handig als de lamp een timer heeft. Het is namelijk niet nodig en slecht voor de nagels als ze te lang onder de lamp liggen! De nagels zijn keurig droog in 120 seconden!

Als je lamp een CE markering heeft voldoet hij aan de veiligheidsvoorwaarden en als je zeker wilt zijn dat je lamp van kwaliteit is kun je kijken of hij een ISO 9002 certificatie heeft.

Het is het beste om de lamp nieuw te kopen, want dan heb je meestal 2 of 3 jaar garantie. Als je hem tweedehands koopt en hij gaat stuk dan moet je alsnog een nieuwe kopen!

Starterspakket

Als je net start en alle benodigdheden nog aan moet schaffen kun je beter een starterspakket kopen. Daar zit ook een lamp in en alle benodigdheden die je nodig hebt om gel nagels te zetten. Dingetjes die je mist kun je altijd nog los aanschaffen!

Resultaat 1–9 van de 406 resultaten wordt getoond