5 makkelijk bruikbare nailart artikelen!

Nailart

Je kunt je gel of acrylnagels in 1 kleur lakken, maar hoe leuk is het om ze ook nog te versieren. Met de nailart producten van bol.com hoef je daar geen kunstenaar voor te zijn. Ook bespaar je nogal wat geld als je het zelf doet!

Hoe kun je makkelijk zelf je nagels versieren?

Je kunt stickers gebruiken die je alleen maar op je nagels hoeft te plakken. Een laagje doorzichtige lak er overheen en klaar! Als je wel aanleg hebt om zelf wat te tekenen op je nagels dan kun je de penselen en dottingtools gebruiken. Ook kun je makkelijk steentjes gebruiken die je op de nagels kunt plakken. Zo heb je in een handomdraai stralende nagels! Als je het bij jezelf doet is het wat lastiger dan dat je het bij een ander doet, maar met deze artikelen kun je makkelijk je eigen nagels versieren als je niemand hebt die je kan helpen.

Top 5 nailart producten

We hebben een top 5 van nailart producten op een rij gezet, zodat je ze snel en makkelijk uit kunt proberen! Stickers zijn het makkelijkst om mee te beginnen. Als je wat handiger bent geworden kun je ook stempels proberen of striping tape.

En de echte creatieve kunstenaars onder ons kunnen natuurlijk ook zelf met lak wat tekenen! Waarom zou je veel geld aan uitgeven aan een manicure als je het ook zelf kunt doen! Hier kun je meer lezen over nagels versieren! En als het om de feestdagen gaat dan kun je ook hier tips vinden.

Productbeoordeling

Let op: sommige stickers moeten eerst weken in water zodat je ze er daarna makkelijk af kunt halen. Als je dus stickers hebt die er niet af te krijgen zijn dan kun je dat proberen. Verder zijn de producten makkelijk te gebruiken! Je kunt met stickers beginnen en als je wat oefent kun je zelf ook wat dingen gaan proberen met behulp van penselen, dotting pennen of stempels.

Wat is nailart?

Nailart is het versieren van de nagels. Hier zijn decoraties en hulpmiddelen voor die je kunt gebruiken om je nagels te versieren

Welke artikelen kun je gebruiken voor nailart?

Voor nailart kun je stickers, glitter, steentjes, penselen, dotting pennen, stempels en striping tape gebruiken.

Wat is de makkelijkste manier om nagels te versieren?

De makkelijkste manier om nagels te versieren is met behulp van stickers, glitters en steentjes.


Reacties

Geef een reactie