Goede tips

Het is handig om te weten waar je op moet letten als je gelnagels gaat zetten. We zetten hier een paar goede tips op een rij.

Waarom zou je naar deze goede tips luisteren?

Het is natuurlijk de bedoeling dat je gelnagels zo lang mogelijk mooi blijven, lang blijven zitten en niet loskomen. Je kunt veel leren van goede tips die anderen je geven door de ervaring die ze hebben. Als er eenmaal lucht tussenkomt is dat een broedplaats voor schimmels en bacterien en dat willen we natuurlijk niet! Deze goede tips helpen je! Zeker als je zelf nog niet zoveel ervaring hebt dan kun je juist van anderen leren die al ervaring hebben. De goede tips lijken heel vanzelfsprekend, maar het is goed dat je ze weer even vers in je geheugen hebt!

5 goede tips

  • Goede hygiene is natuurlijk een belangrijke tip. Vet is de vijand van de gelnagels. Je moet er voor zorgen dat alles goed schoon en stof- en vetvrij is. Dan heb je een goede basis om te beginnen. Raak de nagels zo min mogelijk aan nadat ze behandeld zijn.
  • Volg alle stappen. Het is belangrijk dat je alle stappen volgt die er nodig zijn om gelnagels te zetten. Als je 1 stap niet doet of niet goed doet dan heb je kans dat de manicure niet lukt! Hier kun je alle stappen om gelnagels te zetten precies volgen. Gebruik niet te veel primer, want dan heeft het geen effect! Dat geldt voor alle lagen. De gouden regel is, liever dun dan dik!
  • Vijl de natuurlijke nagels niet te veel. Als de nagels overbelast raken raakt de gel sneller los
  • Kies de juiste producten voor jouw nagels. Heb je vette nagels of juist droge of beschadigde. Het ligt aan je type nagels welke producten je kunt gebruiken op je nagels! Het is dus de moeite waard om er wat tijd in te investeren om uit te zoeken welke producten er bij jouw nagels passen!
  • Gebruik de producten van hetzelfde merk. Dan weet je zeker dat ze bij elkaar passen.Dus als je een set hebt van een merk waar je de primer, basecoat en topcoat van gebruikt dan kun je het beste ook de gellak van dat merk gebruiken.

Goede producten die je kunt gebruiken

Op bol.com kun je alle producten vinden die je nodig hebt om gelnagels te zetten en de goede tips in uitvoering te brengen. Hier hebben we een paar must haves op een rijtje gezet. Het gaat hier om sets van primer, basecoat en topcoat, maar je kunt op bol.com op de kleuren gellak van deze merken vinden en andere producten die je nodig hebt!

Productbeoordeling

Als je deze producten gebruikt, de goede tips op volgt, en volgens onze handleiding werkt, dan moet het helemaal goedkomen!

Scheelt het welke producten je gebruikt bij het zetten van gelnagels?

In de lijst van goede tips bij het zetten van gelnagels staat dat het belangrijk is om producten van 1 en hetzelfde product te gebruiken. Ook ligt het eraan welk type nagels je hebt zodat je de producten daar op aan kunt passen.

Wat is de reden als gelnagels loskomen?

Er kunnen meerdere redenen zijn. Een gebrek aan hygiene kan een reden zijn, maar ook de producten of hoe je ze gebruikt kunnen een reden zijn.

Moet je ervaring hebben als je zelf gelnagels gaat zetten?

Dat hoeft niet, maar het is wel handig als je in ieder geval een keer gezien hebt hoe het moet. Je kunt gelukkig tegenwoordig allerlei filpjes en informatie vinden, zodat je goed kunt kijken hoe het moet.