Pexels angela roma 7479962

Als je gelnagels hebt is de grote vraag: hoe kun je zelf gelnagels verwijderen. Natuurlijk kun je het professioneel laten doen, maar je kunt het ook zelf doen. Hier kun je producten van bol.com vinden die je daar bij kunnen helpen.

Hoe verwijder je gelnagels?

De makkelijkste en veiligste manier is om de gelnagels uit te laten groeien. Je kunt de gel met de vijl iets bij vijlen zodat de bult verdwijnt en als je er een lakje over doet dan valt het bijna niet op. Het nadeel is dat het 2 maanden duurt voordat de gel er af gegroeid is.

Een snellere methode is om de gel er af te vijlen. Dit doe je eerst met de grove vijl en daarna met de fijne vijl, zodat je de natuurlijke nagel niet beschadigd. Het is heel belangrijk dat je niks van de natuurlijke nagel af vijlt. We bevelen aan om daarna wat verzorgingsproducten te gebruiken voor je nagels. Dat helpt om de natuurlijke nagel te regenereren.

De beste, veiligste en snelste methode is om de gel er met een grove vijl wat af te vijlen en de laatste restjes er af te weken met de hieronder afgebeelde producten.

Hier hebben we een handleiding gelnagels verwijderen.

Top 5 producten voor gelnagels verwijderen

Productbeoordeling

Let op dat als je alleen de wraps besteld je ook remover moet bestellen. Op de wraps zit geen remover. Als je het pakket hebt dan zitten alle producten er in. Ook wil ik even vermelden dat je bij de gellak verwijderaar eerst de topcoat eraf moet vijlen zodat de verwijderaar goed kan inwerken.

Kun je zelf gelnagels verwijderen?

Ja dat kan met behulp van gelnagels verwijderaar.

Wat heb je nodig om zelf gelnagels te verwijderen?

Je hebt een grove en een fijne vijl nodig en gelnagel verwijderaar. Je kunt speciale wraps gebruiken, maar je kunt het ook met aluminiumfolie doen.

Kunnen je nagels beschadigen als je zelf gelnagels verwijderd?

Als je voorzichtig te werk gaat en van te voren goed onderzoekt hoe je te werk moet gaan dan lopen je natuurlijke nagels geen beschadiging op.