Gellak op je tenen
De zomer komt er weer aan dus tijd voor gellak op je teennagels. Als je op blote voeten of slippers loopt wil je natuurlijk dat de nagels op je voeten er mooi uit zien!

5 tips voor gellak op je tenen

Gellak breng je net zo aan als op de nagels van je handen.

Tip 1: Waar je op moet letten is of je lamp groot genoeg is dat je voeten er onder kunnen. Sommige lampen zijn namelijk alleen geschikt voor handen. Hier kun je stap voor stap lezen hoe je gelnagels aanbrengt.

Tip 2: Bij het verwijderen van gellak op je teennagels gaat dat hetzelfde als bij het verwijderen van de gellak op de nagels van je handen. De handleiding kun je hier vinden. Er bestaat ook peel off gellak. Dat trek je er zo af.

Tip 3: Zorg ervoor dat je alle stappen doorloopt, want als je wat achterwege laat dan heb je kans dat de gel losraakt.

Tip 4: Meestal worden er vrolijke en felle kleuren gebruikt op de tenen en als er nailart wordt aangebracht gebeurd dat op de grootste nagel. Anders wordt het een heel priegelwerk.

Tip 5: Als beginner is het juist handig om bij het aanbrengen van gellak op je teennagels te beginnen. Dan heb je beide handen vrij en kun je eens even kijken en proberen hoe het allemaal in zijn werk gaat. Veel oefenplezier!

Als je meer wilt lezen over gellak op je teennagels dan kun je dat hier vinden.

Producten die je kunt gebruiken

Bij bol.com kun je alles vinden wat je nodig hebt. We hebben hier een selectie gemaakt van mooie vrolijke kleurtjes gellak.

Productbeoordeling: Gellak voor je tenen

We hebben vrolijke kleurtjes uitgekozen die populair zijn. Als je meerdere dunne laagjes aanbrengt en ze goed uitdroogt dan blijven ze lang mooi. De thermoserie van Meanail is echt superleuk als je op vakantie gaat. Dan zit je natuurlijk vaak met je voeten in het water en dan veranderen je nagels van kleur. Hoe vrolijker en levendiger hoe leuker. Je kunt natuurlijk ook voor een neutrale kleur kiezen.

Kun je gellak gebruiken op schimmel of kalknagels

Dat kan, maar schimmel zal zich nog meer op zijn gemak voelen onder de gel. Het is dus het beste om de nagels eerst te behandelen. Als je een keer je schimmel of kalknagels wilt verdoezelen kan dat best een keer.

Hoe kun je gellak op je tenen verwijderen?

Gellak op de teennagels verwijderen gaat net zoals bij de nagels op je handen.

Hoe lang blijft gellak mooi op je tenen?

Gellak op je teennagels blijft vaak langer mooi dan gellak op de nagels van je handen. Je handen gebruik je natuurlijk overal voor, maar je voeten niet. En de nagels op je tenen groeien langzamer dan die op je handen.