Acrylnagels

Als je je nagels en handen niet wilt blootstellen aan UV dan kun je kiezen voor acrylnagels. Acrylnagels drogen aan de lucht dus daar heb je geen lamp voor nodig. De geur is dan wel weer chemischer dan bij gelnagels. En ze zijn steviger dan gelnagels. Gelnagels voelen natuurlijker aan.

Wat zijn acrylnagels?

Acryl is steviger dan gel. Dit zijn kunstnagels die worden aangebracht in een vorm van een bolletje die tot stand komt door poeder en vloeistof samen te voegen. Van dit bolletje vorm je de kunstnagel die vervolgens aan de lucht droogt. Je hebt dus minder tijd om de nagels te vormen dan bij gelnagels. Als je meer wilt weten over de verschillen tussen gel en acryl dan kun je dat hier vinden. Je kunt acryl net zo verwijderen als gel. Hier hebben we opgeschreven hoe je dat zelf kunt doen. Het is leuk om het zelf allemaal eens te proberen. Zeker als je al vaak gezien hebt hoe het moet dan is het niet moeilijk. Je bespaard er een hoop tijd en geld mee!

5 goede starterspakketten voor acrylnagels

Op bol.com kun je allerlei producten vinden die je kunt gebruiken voor acrylnagels. Hier hebben we 5 starterspakketten op een rij gezet. Je kunt natuurlijk ook losse producten kopen als je al veel producten zelf hebt.

Productbeoordeling

In elke starterspakket zijn producten die niet zijn zoals je verwacht of kapot gaan, maar die kun je los aanschaffen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bij bol.com zelf je producten aan te schaffen die je nodig hebt. Je kunt al snel uitrekenen of je beter uit bent met een starterspakket of met alle losse producten. Als je al veel producten hebt voor gelnagels dan kun je die gewoon gebruiken bij acrylnagels. Je hoeft dan alleen de acrylpoeder en vloeistof aan te schaffen.

Zijn gelnagels of acrylnagels makkelijker aan te brengen?

Als beginner kun je beter gelnagels proberen. Je kunt je tijd nemen omdat ze niet aan de lucht drogen. En je hoeft ook niets te mengen bij gelnagels. Als je eenmaal ervaring hebt dan maakt het niet echt uit denk ik.

Wat is het verschil tussen gelnagels en acrylnagels?

Gelnagels zijn buigzamer, geurloos en drogen met een UV lamp. Acrylnagels zijn steviger, hebben een chemische geur bij het aanbrengen en drogen aan de lucht.

Wat blijft langer zitten, gel of acryl?

Acryl blijft langer zitten dan gelnagels.