Nagel frees

Nagel frees kopen

Een nagelfrees is enorm handig om te hebben, want dan hoef je niet met de hand te vijlen. Je gebruikt de frees om het oude product weg te vijlen, maar ook om de nagels in vorm te vijlen of in te korten. Als er gel of acryl is aangebracht gebruik je de frees om het glad te vijlen.

Als je een nagelfrees aanschaft dan kun je daar allerlei verschillende bitjes opzetten. Er zitten vaak al bitjes bij, maar je kunt ze ook los aanschaffen.

Welke bitjes gebruik je het meest?

De barrel (lijkt op een tonnetje) gebruik je het meest. Aan de bovenkant van de nagel kun je hiermee het overtollige acryl weg vijlen en de nagel in vorm brengen. Voor gel nagels gebruik je aluminium en keramiek en voor acrylnagels een mandrell met schuur rolletjes of keramiek speciaal voor acryl.

Waar moet een nagelfrees aan voldoen?

De nagelfrees moet je in kunnen stellen op vermogen. Soms moet hij langzaam draaien en soms sneller. Het ligt eraan welke handeling je verricht. Ook moet het apparaat minimaal 30.000 toeren kunnen draaien.

De gouden tip

Laat de frees zijn werk doen en zet geen druk. Ook mag je de frees niet te lang op 1 plek laten en dat kun je voorkomen door het langzaam te laten bewegen. Je kunt makkelijk schade aanbrengen met een nagelfrees, dus ga uiterst voorzichtig te werk. Je kunt ook een cursus volgen om er zeker van te zijn dat je de nagelfrees goed gebruikt!

Resultaat 1–9 van de 297 resultaten wordt getoond