bitjes

Bitjes voor de nagelfrees

Als je een nagelfrees koopt krijg je er vaak al bitjes bij, maar deze kun je ook los aanschaffen. Er kunnen bitjes kapot gaan of je hebt misschien bitjes nodig die je er niet bij gekregen hebt. Ook is het belangrijk dat de bitjes van duurzaam materiaal gemaakt is en dat je ze makkelijk kunt reinigen, desinfecteren en steriliseren. Maar je zult je afvragen welk bitje je nu wanneer nodig hebt!

Welk bitje heb je wanneer nodig?

Het meest gebruikte bitje is de barrel. Deze gebruik je om overtollig acryl te verwijderen en de nagel in vorm en lengte te vijlen. Ook de bullit heb je nodig om bij de kleinere hoekjes te kunnen komen zoals richting de nagelriemen.  Verder gebruik je de mandrell. Deze heeft dezelfde vorm als de barrel, maar daar zet je eenmalig bruikbare schuur rolletjes op. Je hebt ook hele fijne bitjes die je kunt gebruiken voor de nagelriemen, om de nagel voor te bereiden voor de gel of acryl.

Uit welke materialen bestaan de bitjes?

De bitjes bestaan meestal uit diamant, carbide, keramiek en de wegwerp bitjes uit schuurpapier. Dit zijn de meest duurzame materialen waar je als het goed is lang profijt van hebt.

Resultaat 1–9 van de 128 resultaten wordt getoond