Laatst bijgewerkt op: 04/02/2023.

Polygel is de nieuwste trend in de nagelwereld en wordt steeds meer gebruikt. Polygel is een perfecte combinatie tussen gel en acryl. Het is lichter in gewicht dan gel en er kan langer gemodelleerd worden tijdens het aanbrengen dan bij acryl, omdat het past uithard onder een UV/LED lamp. Je nagels worden verlengd, in model gebracht, zijn flexibel en voelen natuurlijker aan.

Het blijft tot wel 4 weken zitten en het is ook nog eens duurzaam. Je kan je uitgroei bij laten werken in plaats van een volledige nieuwe manicure te laten zetten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over dat het niet slecht is voor je natuurlijke nagels, na 12-24 uur van het verwijderen van de polygel voelt je eigen nagelplaat weer als vanouds!

De Meest Populaire Polygel merken

1. Miss Jules

Miss Jules is in 2020 opgericht uit liefde voor het vak in combinatie met onvoorwaardelijke liefde voor de zoon van de oprichtster, Julian (Jules). Sinds 2004 is oprichtster Samantha nagelstyliste. Na jaren ervaring is zij Miss Jules gestart om met haar eigen producten de perfecte manicure uit te voeren voor mooie, verzorgde nagels.

Met de verkoop van de producten van Miss Jules kan Samantha voor haar oudste zoon speciale behandelingen bekostigen voor zijn ontwikkeling. Ze richt een stichting op genaamd Stichting Julian Ontwikkelt. Miss Jules is een polygel merk met een verhaal!

Miss Jules is verkrijgbaar op Bol.com met een compleet starterpakket inclusief lamp, alle benodigdheden en 4 neutrale kleuren. Verder heb je vele verschillende pakketten met wel 6 kleuren die je bij kan bestellen. Genoeg uitzoek voor ieders wens! De beoordelingen geven weer dat het makkelijk in gebruik is, een duidelijke handleiding (met instructievideo) bevat en de kwaliteit van de polygel erg goed is voor de prijs die ervoor wordt gevraagd.

Het fijne van Miss Jules is dat je persoonlijk contact kan opnemen met de eigenaresse en zij reageert snel. Dit is een groot pluspunt voor vragen over het gebruik van de producten van Miss Jules.

Kort samengevat:

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede prijs en kwaliteitverhouding
  • Persoonlijk contact & goede renieuws
  • De ultieme complete polygel startersset

2. Meanail

Meanail is opgericht in 2013 vanuit de modieuze stad Parijs. Het merk is begonnen in de tijd van DIY met als doel om jouw leven het gemak te geven in vorm van verzorgde handen die uiteindelijk de eerste indruk geven over jouw persoonlijkheid. Het merk heeft kwaliteit, toegankelijkheid en verantwoordelijkheid als waarden. Zo biedt Meanail Vegan en Cruelty Free producten aan waardoor het merk zich inzet voor de dierenbescherming.

Meanail heeft één polygel starterspakket en daarnaast een navullingen en een uitbreidingspakket, met kleuren zoals Cotton, Fairytale en Lady. De beoordelingen voor het starterspakket zijn lovend. Het pakket wordt omschreven als praktisch, professioneel en er ligt een sterke nadruk op de kwaliteit. Hiermee is de polygel van Meanail wat duurder, maar daarmee haal je wel topkwaliteit in huis.

Kort samengevat:

Topkwaliteit
• Het Polygel starterspakket is wat prijzig
Praktisch & Compleet

Het starterspakket is te bestellen op Bol.com:

3. Venalisa

Venalisa is een grote leverancier uit China voor de ‘nail art gel’ industrie. Het merk creëerde in 2013 de polygellijn die nu niet meer is weg te slaan op het internet. Je kan wel zeggen dat het merk er snel bij was toen polygel een entree kreeg in de nagelwereld. Venalisa heeft een groot aanbod voor kleine prijzen.

Het is vooral verkrijgbaar vanuit China of Bol.com (Zie onderstaande product) en op de officiële website. Bedenk een kleur die je zou willen en Venalisa heeft het! Boxen van 6 kleuren tot boxen met 60 kleuren zijn te verkrijgen.

Bij de producten van Venalisa moet je wel weten wat je doet. Het is een groot, internationaal merk wat voor een klein prijsje producten aanbiedt. De beoordelingen van gebruikers zijn positief, maar voor dat kleine prijsje moet je wel een tijd wachten totdat het op je deurmat ligt, aangezien het verkrijgbaar is via AliExpress of de website van het merk.

Kort samengevat:

• Groot aanbod voor kleine prijzen
• Lange leveringstijd
• Ervaring is praktisch

De producten zijn te bestellen via onderstaande link, of op eigen risico via China:

4. Gelish

Gelish is een merk dat opgericht is vanuit het bedrijf Nail Alliance – North America. De oprichter, Danny Haile, heeft sinds het starten in 2009 al meer dan 60 prijzen gewonnen in de VS en wereldwijd met vooral zijn acrylproducten. Danny zag kansen in de markt met polygel doordat het een samenvoeging is van gel en acryl, maar dan gemakkelijker in gebruik. Hij richtte Gelish op, de eerste gellak die werd uitgebracht in een tube.
Al hoewel er meer dan 100 kleuren verkrijgbaar zijn, het merk een groot bereik heeft, zijn de beoordelingen niet geheel overtuigend.

Het is nogal prijzig in aankoop en dat is zacht uitgedrukt. Een starterspakket is niet verkrijgbaar dus je zal de benodigdheden zelf nog los moeten aanschaffen. Verder betaal je gemiddeld voor een kleur een prijs waar je meerdere kleuren kan kopen bij andere merken. Ervaringen van gebruikers is dat er niet veel inhoud gebruikt kan worden uit de geleverde tube of dat de kleur niet voldoet aan de verwachtingen door middel van de bijgevoegde afbeelding. Kortom, geen aanrader.
Kort samengevat:

• Prijzig
• Slechte kwaliteit aldus de reviews, hierdoor bevelen wij geen producten aan van Gelish.
• Voldoet niet aan de verwachtingen

Heb jij al een polygel set geprobeerd? Laat het ons weten in de comments onderaan de blog.