De 5 beste gelnagels starterspakketten

Als je wilt beginnen om zelf gelnagels te zetten dan kun je het beste een gelnagels starterspakket kopen. Dan heb je de meeste, of zelfs alle, dingen die je nodig hebt. Als je dan nog dingen mist kun je die daarnaast los aanschaffen. Hier kun je 5 starterspakketten vinden die je kunt kopen. Als je meer wilt weten over hoe je gelnagels zet dan kun je hier lezen hoe je stap voor stap zelf gelnagels kunt zetten.

De beste 5 gelnagels starterspakketten

We hebben de 5 beste starterspakketten voor jullie uitgekozen op bol.com, zodat je niet meer hoeft te zoeken. Zo kun je snel aan de slag om je eigen gelnagels te zetten! Deze pakketten hebben alles wat je nodig hebt om zelf gelnagels te zetten en ze hebben zelfs extra artikelen die je kunt gebruiken om je nagels te versieren. Hier kun je extra tips vinden om je nagels te versieren.

Beoordeling van de gelnagels starterspakketten

Alle pakketten worden goed beoordeeld, maar als je een betere kwaliteit wilt dan kun je beter een wat duurder pakket kopen. Voor kwaliteit betaal je nu eenmaal wat meer! Als je naar de productbeoordelingen kijkt dan zie je ook dat de kwaliteit wat minder goed beoordeeld wordt bij het goedkopere pakket. Met deze pakketten kun je zo aan de slag! Veel plezier en succes!

Welke artikelen moet een gelnagels starterspakket bevatten?

Een starterspakket behoort de basisartikelen te bevatten die je nodig hebt om gelnagels te zetten. Wat je sowieso nodig hebt is een uv -lamp, primer, basecoat, topcoat, tips, nagellijm, gellak, een nagelvijl, een nagelbuffer, cleaner en een bokkenpootje. Vaak zitten er nog veel meer extra artikelen in het pakket.

Waar moet je op letten als je een starterspakket koopt?

Als je een starterspakket koopt let je er natuurlijk op dat de basisartikelen er in zitten, maar verder kun je het pakket uitzoeken naar persoonlijke voorkeur. Het ene pakket heeft bijvoorbeeld een elektrische frees of een ander extra nail art artikelen. Het is maar net wat je belangrijk vind!

Wat is de prijs van een goed gelnagels starterspakket?

Wat uitgebreidere starterspakketten zijn er van 30 tot 70 euro. Zoals met alles geldt ook hier dat je voor kwaliteit moet betalen, dus als je een duurder pakket koopt heb je ook een betere kwaliteit.