Waar bestel jij eigenlijk je gellak benodigdheden? Een vraag die onder nagelstylisten vaak gesteld wordt, maar niet met een altijd even logisch antwoord.

Vaak komen producten uit China of van onbetrouwbare leveranciers waar je niet altijd weet of het veilig en goed te gebruiken is. Of jij nou een stylist of een hobbyist bent, het is belangrijk om altijd goed na te denken over de shop waar jij je gelnagelproducten bestelt!

In dit artikel ontdek jij een top 8 van gellak webshops in Nederland. Wij hebben al deze webshops benaderd om je van zo goed mogelijke informatie te voorzien. Daarnaast krijgen ze de kans om zichzelf voor te stellen!

De volgorde is gebaseerd op reactiesnelheid op onze vragen, dus we zeggen niet dat de nummer 1 beter dus dan nummer! Alle 8 zijn ze dus het bekijken waard en kies vooral de shop die het beste bij jouw wensen past.

8 Geweldige Gellak shops in Nederland

Wij hebben speciaal voor jou hebben 8 gave gellak webshops benaderd en ze de kans gegeven om je uit te leggen waarom jij daar moet bestellen.

We nemen ook een kijkje in de levertijden en beoordelingen voor je, maar daarnaast zijn we ook nieuwsgierig of de producten vanuit Nederland verstuurd worden (of elders). Daarnaast wordt er exclusief voor Gelnagels-zetten.nl een top 3 van de leukste producten aangeprijsd die ze op dit moment voor jou in het assortiment hebben!

[dsm_icon_list _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_icon_list_child text=”9.1 / 10 via Feedback Company” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#f8d64e” icon_padding=”1px” icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” border_style_all_icon=”none” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”1-2 werkdagen levertijd* in Nederland” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#000000″ icon_padding=”3px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]

Nageldeco is een nagelgroothandel met een groot online bereik en een uitgebreid assortiment. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends uit de nagelbranche. Van nailart producten tot handleidingen tot professionele gel en acryl producten. Kortom, jij zoekt iets en zij hebben het. Het is niet alleen een webshop met onder andere starterspakketten, maar je kan jezelf ontplooien tot nagelstyliste want er staan blogs op voor bijvoorbeeld het zetten van gelnagels en de beste tips hiervoor.

Waarom jij eens een kijkje moet nemen bij Nageldeco:

Alles is te vinden op Nageldeco dus je hebt geen ander kanaal meer nodig om te gaan shinen met jouw perfecte, gezette nagels! Nageldeco heeft zelfs het grootste assortiment van nailart van de Benelux. Dit uit zich in nagelstickers, glitters, strass steentjes, striping tape, transferfolie en nog veel meer. Volg stap voor stap de handleiding die te vinden is op de website. Intussen ben je stiekem al aan het bedenken wat je volgende keer voor nailart op je nagels gaat zetten. Of als je even geen inspiratie hebt, laat je verrassen! Alles mag en alles kan.

De top 3 gaafste producten in het assortiment:

 • Polygelsets met dual forms
 • De Mermaid gellak is ook heel populair!
 • Nailart transferfolie is geweldig en makkelijk

9.1 op basis van 45.541 reviews via Feedbackcompany.

*De verzenddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Bestel je binnen Nederland en voor 13.00 uur op deze dagen? Dan kan je jouw pakketje de volgende werkdag verwachten. Bestellingen buiten Nederland zijn gemiddeld 1 tot 2 werkdagen onderweg.

Conclusie:

Nagels zijn een belangrijk onderdeel van een eerste indruk. Shine jij met je nailart, dan is dat te zien door jouw glimlach op je gezicht. Het is een belangrijk onderdeel van je uiterlijke verzorging en Nageldeco speelt daar super goed op in. Nageldeco neemt je mee in de nagelbranche met de nieuwste trends, de juiste producten en een duidelijke uitleg voor gebruik. Je bestelt eenvoudig en snel, ze leveren binnen 1-2 werkdagen* (zie tabje ‘levertijd’) in Nederland en je grijpt niet mis met het ruime assortiment !

2. LAQ D’OR

[dsm_icon_list _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_icon_list_child text=”9.8 op basis van 17 reviews op Kiyoh” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#f8d64e” icon_padding=”1px” icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” border_style_all_icon=”none” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Binnen 2 werkdagen in Nederland” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#000000″ icon_padding=”3px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]

Laq d’or is een webshop met producten die geschikt zijn voor de juiste home manicure. Met ruim 40 gellak kleuren, streven ze ernaar om het assortiment steeds meer uit te breiden naar de wensen van de klanten. De trends op het gebied van mode en beauty worden gespot door Laq d’or om nieuwe producten te ontwikkelen. Bekijk per seizoen wat er wordt aangeboden op de webshop en je bent helemaal bij de tijd met alle trends.

Laq d’or is een Nederlandse webshop. Het is een merk van CNC International. CNC International is de producent en levert al sinds 1993 professionele nagelproducten, wereldwijd. De thuisbasis is Nederland. Voor het merk Laq d’or wordt er geleverd vanuit Nederland en dan binnenlands en binnen Europa.

Waarom jij eens een kijkje moet nemen bij LAQ D’OR:

Met bijna 30 jaar ervaring in de nagelbranche kan je wel zeggen dat ze bij Laq d’or weten wat er nodig is voor een mooie manicure! De gellak heeft een prettige structuur met het zetten. Het dekt vaak genoeg al in 1 laag en het verkleurd niet. Voor 2 weken blijft het goed zitten. Je kan eens kiezen voor een leuke trendkleur of een goede basiskleur, wat altijd goed is. Voor de beginners onder ons is er ook een starterspakket te verkrijgen!

  De top 3 gaafste producten in het assortiment:

  • Gellak nudekleur ‘Tenue de Ville’
  • Deluxe starterkit
  • Topcoat ‘On Top Coat’

  9.8 op basis van 17 reviews via de Kiyoh.

  Bestel je binnen Nederland en voor 14.00 uur op een werkdag? Dan wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden. Je kan je bestelling verwachten binnen 1 à 2 werkdagen.

  Bestellingen buiten Nederland (alleen de EU) zijn gemiddeld 3 tot 5 werkdagen onderweg.

  Conclusie:

  Door de ervaring van CNC International, is het merk Laq d’or goed neergezet. De producten zijn gebruiksvriendelijks en de kwaliteit maakt het waar. Genoeg keuze in het assortiment voor de klant die graag meegaat met de huidige trends of juist de klant die graag verzorgde nagels heeft met een goede basiskleur. Als starter kan je hier goed terecht. De foto’s van de kleuren matchen bij de werkelijkheid. Er zijn nog weinig reviews te vinden over de webshop, maar het is een nieuw merk. De reviews die er zijn, zijn lovend dus het is een merk om eens uit te proberen en in de gaten te houden! Genoeg leuke aanbiedingen worden gepromoot op de webshop en nog een tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang dan 10% korting.

  3. EasyNails

  [dsm_icon_list _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_icon_list_child text=”4.6 van de 5 op basis van 538 reviews via Trustpilot” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#f8d64e” icon_padding=”1px” icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” border_style_all_icon=”none” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”1-2 werkdagen levertijd* in Nederland” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#000000″ icon_padding=”3px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]

  Wil je een ruime keuze aan kleuren voor je gelnagels? Dan ben je bij EasyNails aan het juiste adres. Het is een webshop met meer dan 450 kleuren gel- en gellak in het assortiment. EasyNails heeft meerdere lijnen in verschillende prijscategoriën die geschikt zijn voor zowel particulier als professionele nagelstylisten.

  EasyNails is een Nederlandse webshop dat zich vooral richt op klanten uit Nederland en België en verkoopt professionele producten voor aantrekkelijke prijzen.

  Waarom jij eens een kijkje moet nemen bij Easynails:

  Naast de leuke productlijnen die aangeboden worden bij EasyNails, kan je terecht voor alles wat je maar nodig hebt voor je nagels. Van nagelvijlen, penselen en removers tot de trendy decoratie om je nagels af te maken. Ben je een starter? Dat is dan geen probleem. Er zijn verschillende startersets beschikbaar in iedere prijscategorie, allemaal voorzien van een duidelijke stap-voor-stap handleiding. Voor advies na aankoop staat het serviceteam voor je gereed, zowel telefonisch als per e-mail. Dus niet twijfelen en neem contact op, Zo Easy.

  De top 3 gaafste producten in het assortiment:

  • Summer vibes gellak starterset
  • Remover set voor gellak
  • Rubber base starterset met pink cover en LED-lamp

  4,6 sterren op basis van 597 reviews via Trustpilot.

  Bestellingen die geplaatst zijn voor 14.00 uur op een werkdag, worden dezelfde dag nog verzonden. Je kan je bestelling verwachten binnen 1 a 2 werkdagen, als het binnen Nederland is.

  Bestellingen naar België zijn gemiddeld 2 tot 3 werkdagen onderweg. Voor bestellingen verder in Europa worden er 3 tot 5 werkdagen gehanteerd vanuit DHL.

  Conclusie:

  Wanneer je het fijn vindt om niet zomaar wat toe te voegen aan je winkelwagen, maar je wilt graag eerst geholpen worden zoals in een ‘echte’ winkel. Dan ben je bij EasyNails bij het juiste adres. Ze richten zich op persoonlijk contact met de klanten. De webshop bevat een ruim assortiment aan producten, van particulier tot professioneel. Het is een webshop met fijne begeleiding in het winkelen van je nagelproducten! Kort samengevat:

  Easy Shopping – Easy Prices – Easy ❤ Nails.

  4. Bluesky

  [dsm_icon_list _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_icon_list_child text=”Helaas geen betrouwbare reviews gevonden” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#f8d64e” icon_padding=”1px” icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” border_style_all_icon=”none” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Onbekend / mogelijk vanuit het VK verzonden” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#000000″ icon_padding=”3px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]

  Bluesky gellak komt oorspronkelijk uit Engeland. Het opleidingsinstituut Penso is de exclusieve distributeur dat Bluesky naar Nederland heeft gehaald voor onlineverkoop. Bij de opleidingen van Instituut Penso worden de producten van het merk gebruikt. Hierdoor kan er kwalitatief advies gegeven worden naar klanten van de webshop, puur door eigen ervaring met het lesgeven met de producten. De webshop wordt ook gerund vanuit het instituut in Nijmegen.

  Voor zover Gelnagels-zetten kan ontdekken is Blueskygellak is een merk uit Engeland en Instituut Penso is de exclusieve distributeur in Nederland dat Blueskygellak.nl beheerd.

  Waarom jij eens een kijkje moet nemen bij Blueskygellak:

  Bij de webshop kan je kwaliteit verwachten, zowel van de service als de producten van Bluesky. Er wordt volledig gericht op gellak. Je kan er de basisproducten vinden, startersets en ook tips en tricks via filmpjes bekijken. Als zakelijke klant is het goed om contact op te nemen want dan bieden ze aantrekkelijke kortingen aan. Verder is er in de webshop altijd wel een leuke aanbieding te vinden, een goeie om in de gaten te houden.

   De top 3 gaafste producten in het assortiment:

   • Helaas hebben we geen top 3 producten van Bluesky mogen ontvangen.

   Onbekend, hierdoor kan er geen advies gegeven worden.

   Het kan voorkomen dat bepaalde producten uit Engeland moeten komen en niet uit het Nederlandse warenhuis, daardoor kunnen wij niet transparant zijn over de levertijden. Wanneer het uit het Nederlandse warenhuis wordt verzonden, geldt dat als er besteld wordt op een werkdag voor 14.00 uur, het dezelfde dag nog verzonden wordt.

   Conclusie:

   Het is leuk om te zien dat er vanuit het instituut initiatief wordt getoond dat klanten de producten daadwerkelijk kunnen kopen voor eigen gebruik. Voor onze gellak-zetters hebben de producten aantrekkelijke prijzen om eens uit te proberen. Bluesky is een merk in Engeland waarbij er veel wordt gepromoot met trends in nailart met de producten van Bluesky. Als dat wat meer opgepakt wordt via de Nederlandse webshop, zou het hier ook net zo groot kunnen worden. Voor nu is het fijn voor de klanten die al bekend zijn met het merk, het ook hier te bestellen is.

   5. Dutchnailstore

   [dsm_icon_list _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_icon_list_child text=”Helaas geen betrouwbare reviews gevonden” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#f8d64e” icon_padding=”1px” icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” border_style_all_icon=”none” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Onbekend” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#000000″ icon_padding=”3px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]

   Wanneer je een warm gevoel vanbinnen krijgt van alles rondom nailart, de tofste kleuren en trends, dan ben je op het juiste adres bij Dutchnailstore. De website straalt allure uit en je ziet direct dat er genoeg aandacht aan wordt besteed. Dit is wat je wilt wanneer je een website bezoekt!

   Het is een Nederlands merk dat opgericht is door de dames Sylvana en Myra.

   Waarom jij eens een kijkje moet nemen bij Dutchnailstore:

   Wil je eens een cursus volgen of een bezoekje brengen aan de zaak, het kan allemaal. Van een cursus van 1 dag, meerdere dagen of een privé training, kies maar! Het is een heerlijk uitje want ze focussen zich vooral om hun klanten met verzorgde handen de deur uit te laten gaan. Je kan er zelfs een gezichtsbehandeling erbij nemen. Een compleet verwendagje is dus mogelijk. Alle producten die worden gebruikt zijn van eigen merk. Op de website is alles te bestellen en wil je eens advies? Bel gerust want wie weet het nou het beter dan het team zelf? Je weet wat je te wachten staat, bestellen maar!

   De top 3 gaafste producten in het assortiment:

   • Helaas hebben we geen top 3 producten van Dutchnailstore mogen ontvangen.

   Onbekend, hierdoor kan er geen advies gegeven worden.

   Er is niets te vinden over de levertijden die gehanteerd worden. Let dus op voordat je een bestelling plaatst.

   Conclusie:

   De dames hebben een mooi merk opgericht. De salon in Rotterdam is uitgegroeid tot een locatie waar je voor een verwendagje terecht kan. Als je zelf eens wilt doorgroeien in nagels zetten dan ben je kan je hier terecht want ze bieden genoeg cursussen aan. Op de website zijn alle producten van het eigen merk verkrijgbaar. Er worden leuke en leerzame blogs geplaatst. Neem af en toe een kijkje voor de aantrekkelijke aanbiedingen! De website is helemaal compleet zou ik zeggen.

   6. Tmnails

   [dsm_icon_list _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_icon_list_child text=”Helaas geen betrouwbare reviews gevonden” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#f8d64e” icon_padding=”1px” icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” border_style_all_icon=”none” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Niet duidelijk” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#000000″ icon_padding=”3px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]

   TMnails is een nagelgroothandel voor zowel starters als jarenlange, trouwe klanten. Op de website wordt duidelijk aangegeven dat ze graag advies geven aan klanten zodat de juiste producten besteld worden naar wens. TMnails weet ten slotte alles het beste over de producten die zij verkopen. Ze hebben zelf ervaring in het opzetten van nagelstudio’s dus geen één vraag is te gek om te stellen.

   Waarom jij eens een kijkje moet nemen bij TMnails:

   Er wordt al direct aangegeven op de website dat je voor advies terecht kan bij TMnails. Je kan bellen of mailen en dan helpen ze je graag met het uitzoeken van de juiste producten. Als je al weet wat je wilt, dan wordt je doorverwezen naar nagelgroothandel.shop. Dit is webshop van TMnails. Het is een overzichtelijke webshop en prettig in gebruik. TMnails zien jullie niet als alleen klanten, maar juist partners. Jullie succesvolle salon, is ook het succes van TMnails.

   Er wordt geleverd via DHL. Dit kan betekenen dat als je besteld op een werkdag, de volgende dag het al in huis kan hebben. Er wordt niet duidelijk gecommuniceerd over verzending en een tijdsduur hiervan dus dat is pas duidelijk na bestelling. Wellicht is dit om teleurstelling te voorkomen of nog een nawee van de coronacrisis.

   TMnails is een Nederlandse webshop.

   De top 3 gaafste producten in het assortiment:

   • Helaas hebben we geen top 3 producten van TMnails mogen ontvangen.

   Helaas is er geen betrouwbare bron van reviews gevonden.

   Er is niets te vinden over de levertijden die gehanteerd worden. Let dus op voordat je een bestelling plaatst.

   Conclusie:

   Als je een eigen nagelsalon hebt of je graag één wilt starten, dan ben je bij TMnails op het juiste adres. Er wordt duidelijk aangegeven dat je niet moet twijfelen als je advies nodigt hebt, maar bel gerust. Door jarenlange ervaring kunnen zij als geen ander zich bevinden in jouw vragen over het aanschaffen van bepaalde producten. De webshop van TMnails bevat een ruim assortiment. Het is wel duidelijk dat het een groothandel is. Voor eigen gebruik zou ik minder snel hier bestellen, tenzij je precies weet wat je wilt. Anders zou ik bij een kleinere onderneming bestellen.

   7. Yinger.nl

   [dsm_icon_list _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_icon_list_child text=”4,7 sterren van de 5 uit 346 reviews via Trustedshops” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#f8d64e” icon_padding=”1px” icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” border_style_all_icon=”none” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Voor 23:00 – Dezelfde dag verzonden (levertijd onbekend)” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#000000″ icon_padding=”3px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]

   Yinger staat voor een goede mood. Er goed uit zien met verzorgde handen, is je ook goed voelen en dat straal je uit naar de buitenwereld. Dit is wat Yinger eigenlijk aangeeft in hun motto en gelijk hebben ze. Je handen zijn een visitekaartje wanneer je iemand ontmoet, je kijkt er continu naar en hoe fijn is het dat je continu kijkt naar een perfect plaatje. Het gevoel van de webshop is dat verzorgd en duidelijk.

   Waarom jij eens een kijkje moet nemen bij Yinger:

   Je kan snel vinden waar je naar opzoek bent. De kleuren van de gellaks worden duidelijk weergeven door foto’s met de kleur gelakt op verzorgde nagels. Wat er leuk gedaan is, is dat de kleuren vernoemd zijn naar verschillende vibes waar jij je in kan vinden. Dus welke vibe voel jij op dat moment? Bestel die dan! Het aanbrengen en verwijderen wordt uitgelegd door middel van een speels filmpje. Zo is het ook nog eens leuk om naar te kijken wanneer je een starter bent! Het leven is al serieus genoeg toch! Wil je nog extra inspiratie? Neem eens een kijkje op den Instagram van Yinger. Genoeg leuke nailart en trends te vinden daar.

   Yinger is een Nederlandse webshop. Yinger heeft een groot bereik gecreëerd en uit zich daarom internationaal. De producten worden in Nederland geproduceerd.

   De top 3 gaafste producten in het assortiment:

   • Helaas hebben we geen top 3 producten van Yinger mogen ontvangen.

   4,7 sterren op basis van 346 reviews via Trustedshops.

   Bestel je op een werkdag binnen Nederland en voor 23.00 uur? Dan wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden. Je kan je bestelling de volgende werkdag verwachten. Wanneer je in het weekend besteld, dan wordt jouw pakketje op dinsdag bezorgd. Het kan ook in de avond bezorgd worden aangezien het via DHL wordt geleverd.

   Conclusie:

   Yinger is een verfrissende webshop met een assortiment waar iedereen wel iets in kan vinden. Yinger gaat mee met de tijd en dat stralen ze uit in het assortiment en de lay-out van de webshop. Buitenom de leuke kortingen die mooi zijn meegenomen, krijg je een goed gevoel bij de webshop en kan je het niet laten om er helemaal niets te bestellen.

    

   8. shellac4u

   [dsm_icon_list _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_icon_list_child text=”Geen betrouwbare bron van reviews gevonden” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#f8d64e” icon_padding=”1px” icon_font_size=”19px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” border_style_all_icon=”none” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Vóór 16:00 besteld op een werkdag, volgende dag geleverd” font_icon=”||divi||400″ icon_color=”#000000″ icon_padding=”3px” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” text_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]

   Shellac4U is een webshop en een winkel in Hengelo. Shellac4U importeert de merken CCO Nail en Gelzz uit China naar Nederland. Shellac4U staat garant voor de kwaliteit van de producten. Met de merken samen verkoopt de webshop meer dan 400 kleuren om uit te kiezen. Genoeg keuze dus! Mocht je twijfelen of nieuwsgierig zijn naar de kleuren, doe een bezoekje aan de winkel plannen. Waarom niet! Combineer je bezoekje met een workshop die je kan boeken en wordt een echte pro!

   Waarom jij eens een kijkje moet nemen bij Yinger:

   Het is een duidelijke webshop als je weet wat je wilt of wanneer je ervaring hebt met de kleuren van CCO Nail en Gelzz. Dan heb je genoeg keuze en kan je zelfs keuzestress ervaren door de ruim 400 kleuren die er worden aangeboden. Het is geen prettige webshop voor starters, bezoek dan eerder de winkel zou ik zeggen en dan kan je er advies bij krijgen.

   De top 3 gaafste producten in het assortiment:

   • Helaas hebben we geen top 3 producten van Yinger mogen ontvangen.

   Helaas is er geen betrouwbare bron van reviews gevonden, wel 74 recensies op Facebook waarbij Shellac4U 4,9 sterren behaald.

   Bestellingen die geplaatst zijn voor 16.00 uur op een werkdag binnen Nederland, worden dezelfde dag nog verzonden. Je kan je bestelling de volgende dag verwachten.

   Voor België en Duitsland, waar ook naar verzonden wordt, krijg je in de avond een track & trace code van DPD waarmee je jouw pakketje kan volgen

   Conclusie:

   Shellac4U heeft een ruim assortiment als het gaat om verschillende kleuren voor gellak. Wanneer je ervaring hebt met de merken CCO Nail en Gelzz is het een prettige webshop. Als je nog een starter bent of een thuis amateur dan is deze webshop minder fijn. Bezoek dan eens de winkel voor advies, de webshop is meer voor de ervaren mensen.