Het is lente en de zomer komt er aan! Het is mooi weer en alle vrouwen hebben zin om er weer stralend en verzorgend uit te zien. De vingernagels weer in de gel en de teennagels weer op en top verzorgd en netjes in de lak, maar wat is eigenlijk de trend van dit moment?

De gelnagel trend van het voorjaar 2019 is doorzichtige nagels. Dat betekent dus 1 laagje lak en dat is het! Verder doen felle kleuren,  roze (in alle nuances) en fel rood het goed. Je kan gerust allerlei kleuren gebruiken op 1 nagel of iedere nagel een andere kleur. Ook witte nagels zijn een trend van dit moment.

Op Instagram is de trend van dit moment tortoiseshell nagels, nagels met een dierenprint. De dierenprint is in de kledingmode al veelal te spotten en is nu dus ook in nagelland aanbeland. Dus als je een voorloper van een nieuwe trend wilt zijn en een durfal bent, dan zeker meedoen aan deze trend!

Je kunt de gelnagel trends aanpassen aan je eigen persoonlijkheid! Houdt je van levendig en felle kleuren dan kun je je uitleven met felle kleuren op allerlei manieren. Als je wat ingetogener bent dan kun je je nagels 1 keer lakken met een natuurlijke lichtroze kleur en heb je doorzichtige nagels. Dat is het leuke aan gelnagels. Ze zeggen ook wat over je persoonlijkheid en creativiteit. En als je zelf niet zo creatief bent kun je het laten doen door iemand die dat wel kan of een professional.

Het voordeel van gelnagels is dat ze lang mooi blijven, dus als ze eenmaal goed in de lak zitten dan heb je er een tijdje plezier van. Daarom is het belangrijk dat ze mooi zijn en dat je er tevreden over bent, want ze zijn voor een tijdje je visiteplaatje!