Tegenwoordig zijn gel nagels een onderdeel van onze vrouwelijke verschijning. Gel nagels zien er verzorgd uit en stralen een bepaalde elegantie uit! Op facebook komen er allerlei filmpjes voorbij waarin de meest artistieke gel nagels tot stand worden gebracht! Prachtig! Je hebt er ook lekker lang plezier van en na een tijdje laat je ze gewoon weer opvullen en weer eens anders lakken. Even een heerlijk moment van ontspanning! Je hoeft je er niet meer druk om te maken dat je nagellak bladdert of je nagel inscheurt. Gel nagels zijn een geweldige uitkomst. Je kunt zelf de lengte bepalen, dus als je niet van lange nagels houdt, geen probleem! En tegenwoordig zien gelnagels er heel natuurlijk uit! Meer weten over de huidige trends? Hieronder lees je de gelnagel trends van maart 2019!

Gelnagel trends van Maart

De trends van nu zijn mauve, donkergroene, terracotta, kersenrood en donkerblauwe nagels. Maar je kunt natuurlijk je nagels zo laten lakken als je wilt en met de meest mooie versieringen laten versieren! Als je daar niet van houdt dan kun je ze gewoon naturel houden of met French manicure laten lakken. 

Je kunt er ook voor kiezen om alleen met bepaalde gelegenheden gel nagels laten zetten, als je bijvoorbeeld een bruiloft hebt. Maar dan moet je ze d’r na die tijd af laten halen of af laten groeien, dus het is praktischer om ze steeds bij te laten vullen of vullen als je het zelf kan. Dat zou helemaal mooi zijn! Als je het zelf kan of iemand kent die het kan, dan is het helemaal een fluitje van een cent om altijd verzorgde nagels te hebben! 

Dus, gel nagels zijn zeker eens het proberen waard! J