Gelnagels opvullen

Als je eenmaal gelnagels hebt opgezet dan hoef je ze alleen maar bij te vullen als ze uitgroeien. Gelnagels opvullen gaat sneller dan een nieuw set zetten.

Waarom moet je niet te lang wachten met gelnagels opvullen?

Als je gelnagels of acrylnagels hebt dan groeien deze natuurlijk na een tijdje uit. Dan krijg je een ruimte tussen de nagelriem en de kunstnagel. En de bolling groeit ook naar boven, dus het zwaartepunt komt te verleggen en dat kan er voor zorgen dat de kunstnagel gaat breken. Zorg er dus voor dat je de kunstnagel op tijd opvult. En het is natuurlijk ook niet mooi als je nagels uitgroeien. Dus als je mooie, verzorgde nagels wilt dan moet je om de 3 of 4 weken je gelnagels bijvullen.

Hoe vul je gelnagels op?

Allereerst desinfecteer je de nagels, vervolgens vijl je een groot deel van de oude gelnagels eraf. Verder volg je de procedure weer opnieuw die je volgt als je gelnagels zet. Je hoeft alleen geen verlenging te maken, want die heb je al. Die kan je eventueel bijknippen met een tippenknipperen bij vijlen. Je zorgt ervoor dat de bolling weer op de goede plek komt te zitten en verder kun je de procedure gewoon afmaken. Je bent dus sneller klaar met gelnagels opvullen als dat je vanaf het begin af aan gelnagels moet zetten.

Must have producten om gelnagels bij te vullen

Als je zelf gelnagels zet heb je waarschijnlijk alle producten bij de hand. Maar alles gaat een keer op, dus moet je weer nieuwe kopen. Of nieuwe kleurtjes gellak en nail art is altijd leuk om aan te schaffen. Bij bol.com kun je alles vinden wat je nodig hebt en wat je leuk vind.

Kun je gelnagels opvullen?

Dat kan. Je hoeft dan niet een hele nieuwe set gelnagels te zetten.

Wanneer kun je het beste je gelnagels opvullen?

Je kunt je gelnagels het beste opvullen na 3 of 4 weken.

Kun je steeds je gelnagels op blijven vullen?

Dat kan. Als je je gelnagels goed bijhoudt kun je ze steeds bijvullen en hoef je geen nieuwe set gelnagels te zetten.