Tinten covergel voor babyboom gelnagels maken

Waar denk je aan als je hoort van babyboom gelnagels maken? Babies, maar daar heeft het niks mee te maken. Hier kom je meer te weten over babyboom gelnagels.

Wat zijn babyboom gelnagels?

Babyboom gelnagels maken doe je door een uitlopende vervagende french manicure te maken. Je maakt dus geen scherpe rand maar laat het witte vervagen naar de nagel toe. Nu zeg je misschien dat dat ombre is. Dat klopt, maar hier gaat het echt om de kleuren wit en roze zoals bij de french manicure. De babyboom wordt ook wel de French ombre genoemd. Ombre kun je met alle kleuren doen.

Wat heb je nodig om babyboom gelnagels te maken

Om babyboom gelnagels te maken heb je natuurlijk de gebruikelijke producten nodig die je altijd gebruikt. Hier kun je een handleiding vinden hoe je gelnagels zet. En qua kleuren heb je witte gel nodig en cover gel. Voor de witte kun je het beste soft white gebruiken. Dat kun je mooier uitwerken en voor de covergel heb je meerder tinten. Daar kun je zelf uit kiezen wat je het mooiste vind.

Hoe maak je babyboom gelnagels?

Je bereid je nagels voor zoals je dat normaal ook doet. Als je een verlenging aan wilt brengen dan breng je de sjablomen aan en dan kun je beginnen met het bouwen. Je kunt het beste op de verlenging een heeeel dun laagje clear gel aanbrengen. Dat zorgt voor extra stevigheid. Dan breng je het witte aan op de verlenging en dat laat je vervagen naar de nagel toe. Als laatste breng je de cover gel aan en verder werk je het af zoals je gewend bent.

Producten die je kunt gebruiken voor babyboom gelnagels maken

Op bol.com kun je alles vinden wat je nodig hebt om babyboom gelnagels te maken.

Productbeoordeling

Het is belangrijk dat je een goede lamp hebt. Als het product niet goed droogt dan zal je manicure mislukken. Ook kan het helpen om een heeeel dun laagje clear gel aan te brengen als basis voor de verlenging. Dat geeft wat stevigheid als de witte laag niet stevig genoeg is. En je hebt een mooie gladde onderkant van de nagels!

Wat zijn babyboom gelnagels?

Babyboom gelnagels maken doe je door een overlopende, vervagende French manicure te maken. Je laat het witte dus vervagen naar de nagel toe.

Welke kleuren gebruik je bij babyboom gelnagels?

Bij babyboom gebruik je licht roze en wit. Het is belangrijk dat je de soft white gebruikt, want bij de wit heb je sneller vlekken. De soft white wordt mooier.

Kun je zelf babyboom gelnagels maken?

Natuurlijk kun je dat! Je kunt op You tube allerlei filmpjes vinden die je daarbij kunnen helpen. Zeker als je al eens gelnagels gezet hebt dan moet je het zeker eens proberen!