Elektrische nagelfrees

Als je zelf gelnagels wilt zetten kun je een handvijl en een nagelbuffer gebruiken, maar met een elektrische nagelfrees heb je alles in 1 en hoef je geen kracht te gebruiken. Het werkt een stuk makkelijker en als er een bitje vervangen moet worden dan kun je die makkelijk los aanschaffen.

Top 5 elektrische nagelfrezen

Hier hebben we een top 5 samengesteld van nagelfrezen die goed te gebruiken zijn voor eigen gebruik of zelfs professioneel. Deze frezen kun je vinden op bol.com.

Welke bitjes heb je nodig bij gelnagels?

Je hebt heel veel verschillende soorten bitjes. Ik noem nu de belangrijkste die je nodig hebt.

  • De mandrel bit gebruik je om het oude gellak product te verwijderen. Je hebt meerdere bitjes als je grover of fijner wilt vijlen.
  • De barrel bit gebruik je om het oude product te verwijderen en het nageloppervlakte voor te bereiden voor het nieuwe product. De carbide cylinder bit gebruik je om het oude product te verwijderen, maar als je de oppervlakte wilt voor bereiden kun je beter de diamond barrel bit gebruiken.
  • De kegel bits gebruik je voor het nageloppervlakte en door de kegelvorm kun je bij de gebieden komen zoals de nagelriemen en de zijkanten.
  • De diamond bits gebruik je om dode huid te verwijderen en voor de nagelriemen.

Productbeoordeling

Alle nagelfrezen worden goed beoordeeld, maar voor de duidelijkheid; ze kunnen niet allemaal opgeladen worden. Sommigen kun je alleen gebruiken als ze in het stopcontact zitten. Het is dus goed om even te checken als je een oplaadbare wilt. We hebben frezen in de top 5 die je goed zelf kunt gebruiken, maar we hebben er ook 1 uitgekozen die je professioneel kunt gebruiken. Daar betaal je uiteraard ook meer voor. De meeste kun je reguleren qua snelheid, maar dat kun je ook even checken als je specifieke wensen hebt wat dat betreft.

Wat is een elektrische nagelfrees?

Met een elektrische nagelfrees kun je het oude product (acryl of gel) van de nagel verwijderen en ook de nagel klaarmaken als je er gel of acryl op wilt aanbrengen. Ook kun je de nagel er mee in vorm vijlen en het gebied rondom de nagelriemen behandelen.

Welke elektrische nagelfrees kun je het beste kopen?

Als je hem voor eigen gebruik aanschaft dan kun je elke nagelfrees aanschaffen die een goede beoordeling heeft. Maar als je het professioneel wilt aan pakken dan moet de nagelfrees wel 35.000 rpm kunnen draaien.

Wat kost een elektrische nagelfrees?

Je kunt van 30 tot 70 euro een goede nagelfrees kopen. Als je een professionele aan wilt schaffen kom je al gauw boven de 100 euro.