Er zijn van die klassieke tijdloze gelnagels die altijd een trend lijken te zijn. Hier gaan we verder in op die trends.

Klassieke tijdloze gelnagels

De bekoring van klassiek rood

Rood is altijd goed en zal altijd onder de klassieke tijdloze gelnagels blijven vallen. In het oude Egypte werden nagels gekleurd met bloed en henna. Hoe donkerder rood hoe hoger de status die de mensen hadden. Ook nu een rood de kleur van de liefde, passie en zelfverzekerdheid, dus ook een soort status.

Rood is dus altijd populair geweest en is dat nu nog steeds! Zeker nu met de kerst in het vooruitzicht zal rood een kleur zijn die veelvuldig gebruikt wordt bij gelnagels. Je hebt rood is verschillende tinten. Bordeaux is een elegante rode tint, maar ook felrood kan heel elegant zijn. Je kunt er natuurlijk ook allerlei accentjes en combinaties mee maken.

288483043 351651093709185 1795999769026191491 n

De elegantie van French manicure

French manicure lijkt er altijd wel geweest te zijn en zal er altijd zijn. De French manicure heeft een “Franse” naam, maar is in Amerika ontstaan. Deze look werd voor het eerst gezien in 1930 in Hollywood en werd bedacht door Max Factor. De naam “French manicure” werd door Jeff Pink, de oprichter van het nagelmerk Orly bedacht en in 1987 geïntroduceerd. Deze look was handig op de catwalk, omdat hij overal bij paste. En daarom is de look nog steeds populair, omdat het zo neutraal is! En French manicure valt absoluut altijd onder de klassieke tijdloze gelnagels

283078151 1635434140166670 412212178294234982 n 3

Een paar tips om klassieke tijdloze gelnagels te maken

  • French manicure: We beginnen met de basecoat. Nadat deze laag gedroogd is lak je de nagels eerst in een nude tint. Weer drogen natuurlijk en daarna ga je de tips van de nagel wit maken. Het makkelijkst is om de tips af te plakken en de tips wit te lakken. Je trekt daarna de sticker er af en voila, klaar! Als laatste nog even een topcoat en je hebt klassieke tijdloze gelnagels. Hier kun je nog meer tips vinden voor een french manicure. En je kunt allerlei variaties maken met kleuren enz. Een trend van nu is bijvoorbeeld de minimalistische french manicure, dus dan is er een heel dun streepje op de tip gelakt.

Je kunt dit gellak set gebruiken voor de french manicure:

  • Lipgloss: Voor de lipgloss look lak je de nagels in een rozige tint. In principe heb je aan 1 laagje genoeg, omdat je een wat doorzichtig effect wilt creëren. Als laatste een super hoog glanzende topcoat en het lijkt net of je lipgloss op je nagels hebt.

Deze lak en topcoat kun je gebruiken om de lipglosslook te maken:

  • Voor de klassieke rode gelnagels kun je de volgende gellak gebruiken:

De foto’s zijn van @Tweetsnails en op onze website kun je allerlei informatie over gelnagels vinden en de trends van dit jaar.