Pexels cottonbro 3997386

Hier zetten we de nagel trends van 2022 op een rij! En je kunt ook nieuwe ideetjes en inspiratie opdoen. We hebben producten van bol.com op een rij gezet die je kunt gebruiken. Tips om je nagels te versieren voor de feestdagen kun je hier vinden.

Welke nagel trends zijn er?

  • French manicure met een twist. We kennen allemaal de French manicure. Dit blijft altijd bij de nagel trends horen, maar je kunt nu ook andere kleuren gebruiken dan het gebruikelijke wit. Of de ene helft een kleur en de andere helft een andere kleur. Je ziet ook elke nagelrand een andere kleur.
  • Crazy manicure. Je kunt het zo gek niet maken. Alles is geoorloofd! Lekker veel kleur en versieringen.
  • Swirl. Hier gaat het om golvende lijnen in meerdere kleuren.
  • Gecombineerde art stijlen. Voor de moderne kunstenaars onder ons. Nu kun je helemaal los gaan op je nagels en het is nog trendy ook!
  • Confetti. Hier worden de pailletten/confetti in allerlei kleuren en vormen op de nagels geplakt.

Qua kleuren kun je gaan voor fel rood of roze. Met deze kleuren zit je eigenlijk altijd goed. Net als nude tinten die kun je ook altijd gebruiken. Groene tinten, neon, en blauwe tinten zijn echt kleuren bij nagel trends die nu in de mode zijn.

Producten die je kunt gebruiken

Kun je gellak op je eigen nagels aanbrengen?

Dat kan. Je hoeft geen kunstnagels te hebben om gellak aan te kunnen brengen. Dit kan ook op je eigen nagels.

Hoeveel laagjes gellak moet je aanbrengen?

Als je een goed dekkende gekleurde nagel wilt hebben kun je het beste 3 tot 4 dunne laagjes aanbrengen die je goed uitdroogt onder een uv lamp.

Hoe lang blijft gellak zitten?

Afhankelijk van de kwaliteit gellak en de procedure hoe het opgebracht is zou het 2 tot 4 weken moeten blijven zitten. Het is van veel factoren afhankelijk.