verzorging

Hoe verzorg je je nagels?

Naast het mooi maken van de nagels is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Hoe kun je dit nu het beste doen? Je begint om de nagelriemen terug te duwen nadat je ze zacht gemaakt heb met nagelriem olie. Ook de nagels kun je in masseren met olie. Daarna vijl je je nagels op lengte. Het is beter om te vijlen dan te knippen en 1 kant op dan beschadigen de nagels het minste. En natuurlijk bevelen we je aan om geen nagel te bijten! Als laatste kun je je handen insmeren met een hydraterende crème. Zeker in de winter als het koud is, dan is het aan te raden om ze in te smeren. Of als je handen vaak met water in aanraking komen! Het is goed voor de nagels om soms even gewoon voor naturel te gaan zonder gel of lak.

Tips

Ook als je gel nagels zet kun je je nagels verzorgen, dus nail repair of nagel verharder te gebruiken als dat nodig is. En volg netjes alle stappen, dus vergeet niet de primer en de basecoat. Deze geven ook bescherming aan de nagel zodat ze niet verkleuren bijvoorbeeld.

En natuurlijk, zoals dat voor de algehele gezondheid geldt, geldt ook voor de nagels dat het belangrijk is voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Dit doe je door gezond te eten en te drinken en als het nodig is kun je supplementen slikken.

Blog

Als je meer over nagelverzorging wilt lezen kun je dat hier doen!

Resultaat 1–9 van de 157 resultaten wordt getoond