paraffinebad

Paraffine bad kopen

Als je ruwe, schrale handen, voeten of ellebogen hebt kun je je ze met een paraffine bad verwennen. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om de handen van anderen te verwennen. Maar dan moet je wel eerst een paraffine bad kopen. Dit is een badje op elektriciteit waar je de paraffine in doet en dit laat smelten en op temperatuur houdt. Je kunt de temperatuur reguleren naar wens. Na het paraffine bad voelt je huid weer heerlijk zacht aan.

Hoe gebruik je een paraffine bad?

Je stopt de stekker in het stopcontact en laat de paraffine smelten. Als de paraffine op temperatuur is reinig je de handen, voeten of ellebogen en droogt ze af. Daarna dompel je ze 2-3 seconden in de paraffine en dat doe je 4 tot 6 keer. Dan breng je plastic handschoenen aan of je doet er plastic zakken omheen. Daar overheen badstof handschoenen, badslippers of handdoeken. Zo 15-20 minuten in laten werken en daarna alles verwijderen tot de paraffine aan toe!

Opgelet

Voordat je de handen, voeten of ellebogen in het paraffine bad stopt denk eraan om het kunststof rooster in het badje te leggen. Als je dat niet doet kun jij, of een ander, ernstige brandwonden oplopen!

Resultaat 1–9 van de 45 resultaten wordt getoond