Het is zomer en tijd voor mooie teennagels die je in een handomdraai kunt maken met pedicure nagelstickers! Lees er hier meer over!

Wat zijn pedicure nagelstickers en hoe gebruik je ze?

Deze nagelstickers zijn gemaakt van gellak en kun je direct op je nagels plakken. Laten drogen onder de lamp en voila, klaar! Het is belangrijk dat je de nagels eerst goed voorbereid en schoon en stofvrij maakt. Daarna plak je de stickers er op. Zorg ervoor dat je de juiste stickers voor je nagels uitkiest. Liever net iets kleiner als je nagels dan te groot! Onder de lamp laten drogen en daarna een topcoat zodat de nagels langer mooi blijven. Ook deze topcoat droog je onder de lamp en klaar zijn je teennagels! Je hebt deze nagelstickers ook voor je vingernagels. In deze blog kun je meer informatie vinden over het aanbrengen van de nagelstickers.

Toebehoren gnw

Waarom zou je kiezen voor de nagelstickers van gel nail wrap?

De gelnagel stickers van gel nail wrap bestaan uit 7 lagen gel. Voor de vingernagels krijg je bij de startersset voor 2 kleuren 20 stickers per kleur, maar voor de pedicure nagelstickers krijg je 2 keer 32 stickers, want tenen verschillen nogal per persoon. Ze zijn van goede kwaliteit en super handig als je snel even je nagels moet doen!

Je kunt de pedicure nagelstickers ook los aanschaffen, dus als je eerst het starterspakket hebt aangeschaft, kun je daarna de losse nagelstickers kopen. Je kunt dus in korte tijd je vinger – en teennagels doen als je deze stickers hebt! Ideaal als je op vakantie gaat en nog even snel je nagels wilt doen! Het is een klein set, dus je kunt het ook meenemen op vakantie.

205180910 926427057937173 8521542548023921032 n

De pedicure starterspakket van gel nail wrap met de kleuren neutral rose en deep red

Deze pedicure nagelstickers starterspakket bevat alles wat je nodig hebt en kost 59,95 euro.

  • 2 Gel Nail Wrap kleuren: 32 pedicure gelnagelstickers Neutral Rose & 32 pedicure gelnagelstickers Deep Red
  • 8 prep alcohol pads
  • Vijl
  • Stick
  • Mini UV LED lamp
  • XL Flacon Topcoat shine
  • Nagelriemolie Kokos

Voor neutrale teennagels kun je voor de neutral rose gaan en als je wilt dat je teennagels opvallen dan kies je voor deep red. Je kunt ook kleuren combineren, want je hoeft natuurlijk niet alle nagels in 1 kleur te doen!

Als je deze set aanschaft en losse stickers aanschaft voor je vingernagels kun je deze ook gelijk doen! Deze losse stickers kosten 38,99 euro voor 2 sets. Als je de stickers wilt verwijderen kun je in deze blog lezen hoe je dat kunt doen.

We gebruiken foto’s van @Tweetsnails. Hier kun je leuke inspiratie opdoen voor gelnagels!