Primer top 5 voor stevige gelnagels

Primer aanbrengen

In deze blog hebben we 5 primer producten of sets op een rij gezet die je kunt gebruiken bij het aanbrengen van gelnagels. Deze producten kun je snel bestellen op bol.com. Als je op zoek bent naar meerdere producten voor gelnagels dan kun je hier nog meer gelnagel producten vinden.

Wat is primer?

Als je gelnagels gaat zetten dan is het aanbrengen van dit product de eerste en belangrijkste stap. Je bereid natuurlijk eerst de nagels voor zodat ze schoon en vetvrij zijn, maar dan begin je met het aanbrengen van primer. Deze stap is zeg maar het fundament, dus als je die niet aanbrengt dan is het zeer waarschijnlijk dat je niet heel lang plezier hebt van je gelnagels. Deze laag zorgt ervoor dat de gel goed aan de nagels hecht en dat de nagels niet verkleuren. Dus als je de primer niet aanbrengt dan heb je kans dat de volgende lagen niet goed hechten en snel los komen.

Top 5

Productbeoordeling

Alle producten worden goed beoordeeld. Een tip van ons: als je toch alles nog moet aanschaffen, dus ook de basecoat en de topcoat, kun je net zo goed een set aanschaffen. Als je met een product werkt kun je het beste alle producten van datzelfde merk gebruiken! Als er dan 1 leeg is dan kun je die altijd los bijbestellen.

Hoe gebruik je primer voor je nagels?

Allereerst moeten de nagels goed schoon zijn, dus er mag geen oud product meer op zitten. Goed schoon gevijld en vetvrij. Dan kun je een laagje aanbrengen of zelfs 2 dunne laagjes. Zorg wel dat de eerste laag goed droog is voordat je de volgende aanbrengt.

Hoe droogt de primer?

Deze droogt aan de lucht, dus hoeft niet onder de uv lamp.

Hoeveel kost een primer voor je nagels?

Een primer kost meestal zo rond de 10 tot 15 euro. Natuurlijk heb je ook uitschieters die duurder zijn. Als je ze in een set koopt, dus samen met een base en topcoat, kom je gemiddeld goedkoper uit.