Solar nagels

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van solar nagels gehoord had. Totdat ik er over las op het internet. Het zijn geen nagels op zonne energie. In deze blog ga ik vertellen wat het zijn.

Wat zijn solar nagels?

Solar is de officiele naam van het merk CND. Het is dus een merknaam van acryl. Zij hadden de patent op dit fijne acrylpoeder waar mooie dunne nagels mee gemaakt kunnen worden. Er is ook van dit poeder op de zwarte markt wat zeer gevaarlijk is en de nagels beschadigd. Er zit MMA in wat voor discussies zorgt over in hoeverre dit bestandsdeel schadelijk is voor je gezondheid. De meningen over deze acrylsoort zijn nogal verdeeld, dus denk er goed over na voordat je het uitprobeert!

Verschil tussen acryl en solar

Solar is dunner dan acryl, maar wel sterk. Het droogt in een kwartier. Je ziet niet dat je nepnagels hebt omdat ze zo dun zijn. Het voordeel is dat de uitgroei bijna niet te zien is, omdat het zo dun is.

Solar nagels verwijderen

Je kunt deze soort nepnagels verwijderen volgens deze methode. Laat ze in plaats van 15 minuten wel 20 minuten in de folie zitten en het is verleidelijk om even te kijken, maar dan werkt deze methode niet meer. Vooral niet kijken dus!

Producten van bol.com die je kunt gebruiken voor solar nagels

Wat zijn solar nagels?

Solar is een merknaam voor fijne acrylpoeder waar je hele dunne acrylnagels kunt maken.

Mag je in Nederland solar nagels zetten?

Ja, dat mag, want in Nederland is het bestandsdeel MMA niet verboden.

Hoe lang blijven solar nagels zitten?

Na ongeveer 3 weken groeien ze uit en dan kun je ze weer bijwerken.