Top 3 nageltips voor jouw gelnagels

In deze blog gaan wij kijken naar de beste nageltips voor jouw gelnagels. We gaan ze vergelijken op prijs, kwaliteit en hoeveelheid. Heb jij ook altijd problemen om de juiste tips voor je gellak kunstnagels te kiezen? Laten we beginnen met wat belangrijk is voor jouw tips.

Waarom jij goede nageltips wil kopen

Met nageltips verleng jij je nagel. Het komt dus te rusten op het natuurlijke gedeelte van je nagel en moet daarom eigenlijk even sterk zijn. De tips hebben een opzetstukje waarmee je ze op de natuurlijke nagels kunt lijmen door middel van nagellijm. Let op: de lijm droogt snel dus zorg ervoor dat je de tip gelijk aanbrengt. Met behulp van een tipknipper kun je ze op de gewenste lengte afknippen. De laag die jij er vervolgens op gaat bouwen moet er mooi op komen en goed blijven plakken. Dit is niet bij alle tips zo, daarom hebben we voor jou een lijstje gemaakt van de 3 meest verkochte Nageltips op Bol. Als je meer wilt weten over het opbouwen van gelnagels vanaf stap 1 dan kun je deze handleiding gebruiken.

Bekijk hieronder 3 nageltip sets en kies welke voor jouw de beste is! Let goed op dat er veel verschil tussen prijs en kwaliteit kan zijn. Wij adviseren daarom om te kiezen voor de wat duurdere set, omdat deze veel en veel beter beoordeeld is.

Productbeoordeling

Bij nummer 2 van de top 3 is nogal verwarring omdat sommigen naar de foto kijken en denken dat het hele nepnagels zijn. Voor de duidelijkheid: het zijn extensions. Het gaat hier echt om tips! Verder worden er goede beoordelingen gegeven over alle 3 en zijn de prijzen niet heel verschillend. Als het bedrag hoger is krijg je er ook meer, dus gemiddeld is de prijs ongeveer hetzelfde. Het is het beste om ze op tijd te bestellen, want het kan zijn dat de bestelling door bepaalde omstandigheden niet binnen 24 uur geleverd wordt.

Welke nageltips adviseren wij?

Nageltips zijn iets van persoonlijke voorkeur. Maar houdt rekening mee dat er verschillende varianten zijn: Zoals lange of korte opzet, de kleur en het model. Neem het eindresultaat goed in gedachten en kies de beste nageltip voor dat resultaat.

Welke verschillende nageltips zijn er?

De meest bekende nageltips zijn de French Tip en de Stiletto Tip. De Stiletto (net zoals het zwaard) is heel puntig, de French tip is zonder opzetstukje en daarom ook een stuk boller.

Wat is een universele nageltip?

Een universele nageltip is de nageltip die op bijna alle nagels past. Deze heeft een gemiddelde bolling en een goed lang opzet stuk. Hiermee past die op bijna alle nagels!