Als je ons artikel over Basecoats al eerder hebt gelezen dan weet je precies waar jij op moet letten bij een basecoat. Het eerste laagje wat je met basecoat op jouw nagels aanbrengt is namelijk super belangrijk bij het proces van gelnagels zetten. In dit artikel helpen we je met het vinden van een goede basecoat en krijg je nog wat extra advies mee!

De beste Basecoat voor jouw setup.

Bij het selecteren van een basecoat is het belangrijk om in gedachte te houden wat de reden is waarom jij een basecoat gebruikt. Gebruik je basecoat omdat je broze nagels hebt? Kies er dan één uit die juist versterkend werkt! Heb je last van droge nagels? Ga dan voor een hydraterende basecoat en als je hele geribbelde nagelbedden hebt kun je kiezen voor een opvullende (egaliserende) basecoat.

Als je voor aanschaf goed de beschrijving doorneemt en ook voor jezelf een top 2 of 3 maakt om uit te proberen, kun je zo goed in de gaten houden welke juist wel en welke minder goed voor je werken.

In het onderstaande lijstje hebben wij een aantal goede basecoats voor je geselecteerd. Deze zijn vaak van Bol of via Amazon. Hopelijk zit er eentje bij voor je!

Wat is jouw favoriet? Deel het in de comments!