Verschillende soorten nagelvijlen

Voor gelnagels gebruik je de 100/180 grit nagelvijl. De grove kant is om het oude product er af te vijlen en de tips bij te vijlen. De wat fijnere kant kun je gebruiken om de nagels in vorm te vijlen en bij te vijlen. Op bol.com kun je snel nagelvijlen bestellen en voor een mooie prijs!

Waar moet een nagelvijl voor gelnagels aan voldoen?

De meesten kennen natuurlijk de gewone nagelvijl waarmee je zelf je nagels afvijlt en in vorm vijlt. Dat is een fijne vijl, maar er zijn heel veel soorten vijlen. We houden het nu alleen bij de nagelvijl die je nodig hebt voor gelnagels. De nagelvijl die het meest gebruikt wordt bij gelnagels is in halve maan vorm en bezit 100/180 grit. Je kunt elke kant dus voor een ander doeleinde gebruiken. Twee vliegen in 1 klap!

Welke vijlen heb je nog meer?

Je hebt glazen, metalen, keramische, kartonnen en houten vijlen. En natuurlijk de elektrische vijl niet te vergeten. Ook de nagelbuffer is een vijl in de vorm van een blok. Elke vijl heeft zijn eigen functie. Hoe hoger het getal van de korrel (grit) hoe fijner de vijl. Als je meer wilt weten over nagelvijlen dan kun je er hier meer over lezen.

Hygiëne

Het is belangrijk dat je schoon werkt, dus dezelfde vijl niet voor andere personen gebruikt. Je kunt wel een vijl bij 1 persoon meerdere keren gebruiken.

Top 5

Productbeoordeling

Zoals altijd geldt ook hier weer dat de prijs gelijk staat met de kwaliteit. De iets duurdere vijlen zijn dus ook beter. En vanzelfsprekend betaal je ook naar de hoeveelheid die je krijgt. Vijf vijlen zijn natuurlijk goedkoper dan dan je er 25 krijgt.

Welke vijl gebruik je voor gelnagels?

Voor gelnagels gebruik je de 100/180 grit vijl.

Welke grit gebruik je waarvoor?

De 100 grit kant gebruik je om het oude product eraf te vijlen. En de 180 grit kant gebruik je om de nagels bij de vijlen.

Hoeveel kost een goede vijl?

Voor 10 vijlen is de gemiddelde prijs 5 euro. Als je iets meer moet betalen gaat meestal ook de kwaliteit er op vooruit.