Zelf gelnagels doen

Zelf gelnagels doen. Waarom is het aantrekkelijk en wat zijn de voordelen? We zetten het voor je op een rijtje in deze blog. Ook bevelen we 5 starterspakketten van bol.com aan zodat je snel zelf kunt beginnen met het zelf gelnagels doen!

Voordelen van zelf gelnagels doen

  • Op de eerste plaats komt natuurlijk de kosten. Je moet een starterspakket aanschaffen, maar als je de keren telt dat je je nagels er mee doet waar je anders voor had moeten betalen, dan ben je een stuk goedkoper uit.
  • Tijd. Sommigen houden er juist van om naar de salon te gaan. Even lekker tijd voor jezelf, maar in deze drukke tijden is tijd kostbaar. Als je zelf je nagels kunt doen kost dat een stuk minder tijd.
  • Bijwerken. Stel dat er wat met 1 van je nagels gebeurd dan hoef je daar niet mee blijven lopen of weer een afspraak maken. Je kunt het snel zelf bijwerken.
  • Onaangekondigd. Stel dat je in eens een belangrijke afspraak of een feestje hebt. Je kunt zo snel niet bij de salon terecht, maar je kunt wel zelf je nagels doen!
  • Professioneel. Als je een baan hebt waar het belangrijk is dat je er goed uit ziet dan is het super handig als je zelf je nagels kunt doen. Dan ben je er altijd zeker van dat je nagels er piekfijn uit zien.
  • Gezellig. Hoe leuk is het om met je vriendinnen een avondje te plannen om jullie nagels te doen!

Top 5 starterspakketten die je kunt aanschaffen

Als je meer wilt weten over gelnagels starterspakketten dan kun je daar hier meer informatie over vinden.

Productbeoordeling

Het is altijd hetzelfde verhaal. Hier geld dus ook weer dat de duurdere pakketten van betere kwaliteit zijn. Je kunt dus het beste een goed pakket aanschaffen dan dat je een miskoop doet en er niet tevreden mee bent.

Kun je zelf gelnagels doen?

Het vereist natuurlijk enige oefening, maar tegenwoordig kun je veel informatie verzamelen en filmpjes kijken, zodat je het al snel onder de knie hebt. Zeker als je al eens in de salon bent geweest dan weet je hoe gelnagels gezet worden.

Wat heb je nodig als je zelf je gelnagels wilt doen?

Als je begint dan kun je het beste een gelnagels starterspakket aanschaffen. Dan heb je alles wat je nodig hebt!

Kun je zelf gelnagels verwijderen?

Dat kan. Hier kun je daar meer over lezen.