Nagels met nude tinten gellak

Met nude gellak tinten zit je altijd goed! Deze tinten zitten altijd tussen de tinten die in de mode zijn! Nude tinten zijn absoluut tijdloos! Kijk hier voor meer nageltrends!

Wat zijn nude tinten?

Nude tinten zijn beige, zandkleurige tinten. Heel lichtroze, lichtbruine en grijze tinten. Het woord naturel of neutraal komt bij me op om nude te beschrijven. Nude tinten zijn heel goed te combineren. Je kunt ook een subtiel glittertje of parelmoerglans aanbrengen om de nagels een nog elegantere uitstraling te geven. Ook french manicure past heel goed bij nude gellak tinten. Ze zijn erg geliefd bij bruidjes, want op je trouwdag wil je geen schreeuwerige nagels, maar juist elegante en niet te opvallend. Maar ook voor de alledaagse manicure kun je deze tinten goed gebruiken. Ze passen namelijk overal bij omdat ze neutraal zijn.

5 super nude gellaks bij bol.com

Productbeoordeling

Deze setjes nude gellak tinten kosten van 20 tot en met 35 euro. Ze dekken allemaal goed en het zijn prachtige nude tinten. Er wordt aangeraden om een paar dunne laagjes aan te brengen in plaats van dat je het te dik aanbrengt. Als je vaak je nagels voorziet van een kleurtje dan moet je deze tinten zeker hebben! Een must have!

Welke nude gellak tinten op je nagels passen bij je huidskleur?

Bij een donkere huidskleur staan kaneel of karamelkleurige tinten prachtig. Of juist hele lichte tinten. Heb je een huidskleur met een koele ondertoon kies dan voor koele nude tinten zoals roze tinten met een zilveren ondertoon. Als je een huidskleur hebt met een warme ondertoon kun je het beste nude tinten gebruiken met een warme gouden ondertoon.

Kun je nude gellak tinten bij elke nagelvorm gebruiken?

Dat kan. Bij de korte brede nagels passen deze tinten zelfs goed omdat ze optisch verlengen. Verder kun je deze tinten bij lange smalle nagels gebruiken en als je de tint kiest die 2 tinten lichter of donkerder is dan je huidskleur dan heb je de perfecte kleur. Ook bij lange brede nagels staan deze tinten prachtig! Nude tinten geven een elegante uitstraling. Helemaal als ze een lichte glitter of parelmoerglans hebben.