Nagelfrees – Nagelvijl – Elektrische Nagelvijl – Automatische Nagelvijl – Manicure en Pedicure – Nagelsalon – Electric nail file

177.80

Direct Kopen via bol.com: Daily care

Artikelnummer: 8703001549902452 Categorie:

Beschrijving

Manicure en pedicure zonder storende kabels: de krachtige lithium-ion-accu maakt tot 10 tot 18 uur draadloze nagelverzorging mogelijk. De high-tech snelheidslager met verbeterde binnenmotor maakt de nagelboormachine bij de manicure hittearm. pedicure heel comfortabel thuis. Elektrische eeltverwijderaar, nagelriemverwijderaar, kippenogen verwijderaar, pedicureset voetverzorging elektrisch, nagelfrees voor gelnagels.
Multifunctioneel: deze elektrische manicure-pedicureset bevat 6 hoogwaardige roestvrijstalen bits, die zijn gemaakt van duurzaam saffier en vilt en 6 schuurbanden, die worden gebruikt voor eenvoudig slijpen, vijlen, vormen, snijden, polijsten van nagels, gladmaken van likdoorns, eeltjes, slijpen van dikke nagels en verwijderen van acrylnagels, gellak, nagelriemen en behandeling van handen en voeten. Perfecte manicure pedicureset elektrisch voor de dagelijkse hand- en voetverzorging.
【4 snelheden】De nieuwste versie van de elektrische manicureset is ontworpen met vier instelbare snelheden (5000 tpm/1000 tpm/15000 tpm/2000 tpm) en ondersteunt de vooruit/achteruit en de comfortabele bediening van een rotatie met de klok mee en tegen de klok in, deze pedicure set nagelvijl elektrisch vergemakkelijkt je nagels. te polijsten. Vilt voor nagel- en huidverzorging op vingers en tenen voor resultaten zoals in de nagelstudio.
Compact design en draagbaar: de elektrische nagelvijl is compact formaat (19,8 x 3,8 x 3,8 cm) en het nieuwe gestroomlijnde antislip design zijn super eenvoudig vast te houden. Met het USB-aangedreven ontwerp kun je deze elektrische nagelvijl via een USB-poort (laptop, pc, powerbank, adapter enz.) van stroom voorzien. Eenvoudig in de tas te steken en onderweg mee te nemen. (Opmerking: dit product hoeft geen USB-kabel aan te sluiten om het te gebruiken)
Inhoud van de levering: de elektrische nagelvijl, 6 hoogwaardige nagelfreesopzetstukken, 6 schuurbanden, een beschermkap voor nagelstof, een micro-USB-kabel en een gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Als je vragen hebt over onze nagelset, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een bericht, wij helpen je graag om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Makibali nagelset met 2 jaar fabrieksgarantie en 24/7 klantenservice.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nagelfrees – Nagelvijl – Elektrische Nagelvijl – Automatische Nagelvijl – Manicure en Pedicure – Nagelsalon – Electric nail file” te beoordelen