Oefenhand voor nagelontwerp, 300 stuks nageltiptraining kunstnagels Oefenhand, professionele nail art handgereedschap Flexibel verstelbare valse vingerhanden voor doe-het-zelf nagelmanicure

67.00

Direct Kopen via bol.com: Daily care

Artikelnummer: 8703001743525745 Categorieën: ,

Beschrijving

Hoogwaardig Materiaal:De oefenhand is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, elegant en mooi. Roestvrijstalen handgreep kan vrij worden gebogen, het schroeftype bevestigingsbout is stevig en stabiel en kan naar wens op de tafel, display standaard en board worden bevestigd.
Herbruikbare Oefenvinger:Het kan hergebruikt worden, ideaal voor nail art oefenen. De hand kan afneembaar zijn met de 300 stuks handvinger vervanging navulling nageltips, valse nageltips kunnen stevig in de vingers worden gestoken, dan kunt u nail art patronen op hen ontwerpen en schilderen.
Buigbaar en Flexibel:Deze acryl nageloefenhand elk gewricht kan worden gebogen, efficiënt en flexibel, gemakkelijk om verschillende bewegingen van menselijke vingergewrichten te simuleren. Eenvoudig om verschillende gebaren uit te zetten, de grootte is volledig gebaseerd op de grootte van de echte hand, om u te voorzien van een perfect robotmodel om aan uw behoeften te voldoen.
Breed Scala aan Toepassingen:Het nagelhandoefenmodel kan worden gebruikt in acryl, gel en praktijk nail art, toont je nail art werken en kan ook worden gebruikt als verjaardagscadeau, relatiegeschenk, beursgereedschap, werknemersvoordelen.
Pakket:1 handtraining voor nagels en 300 stuks vervangende nageltips.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenhand voor nagelontwerp, 300 stuks nageltiptraining kunstnagels Oefenhand, professionele nail art handgereedschap Flexibel verstelbare valse vingerhanden voor doe-het-zelf nagelmanicure” te beoordelen