Gel penseel cleaner – Brush cleaner – Onderhouds gel voor gel penseel –

15.44

Direct Kopen via bol.com: Daily care

Artikelnummer: 8703001205277324 Categorieën: ,

Beschrijving

Magic gel penseel cleaner – Maak kennis met de Gel Penseel Cleaner van Jana Nails – de perfecte tool voor het reinigen en onderhouden van je gel penseel! Onze Brush Cleaner is speciaal ontworpen om je penseel te beschermen en de levensduur te verlengen.
Onze formule is zeer effectief bij het verwijderen van resten van gel, acryl of andere nagelproducten van je penseel. Het helpt ook bij het voorkomen van de opbouw van producten op je penseelharen, waardoor je penseel langer meegaat.
Bovendien is onze Gel Penseel Cleaner gemakkelijk te gebruiken. Dompel gewoon je penseel in de vloeistof en wrijf zachtjes over de penseelharen totdat alle resten zijn verwijderd.
Bespaar geld en verleng de levensduur van je gel penseel met de Gel Penseel Cleaner van Jana Nails. Bestel vandaag nog en ontdek hoe onze Brush Cleaner je penseel in topconditie kan houden!
Magic Brush Cleaner is een 100% gel-siliconen product gemaakt voor het reinigen en onderhouden van uw gel penselen.
Het is een vloeistof met een gel-structuur die volledig dun is en penselen reinigt van gel- en acrygel resten zoals gelpolish, gellak, BIAB, Color gel, Pigments etc.
Vooral ideaal voor het reinigen van al uw gelpenselen voor nailart.
Het droogt het haar niet uit zoals een klassieke reiniger, en laat het volledig zacht, gelijmd, van de juiste vorm en flexibel achter voor verdere vervolg werk.
Ook is het een onmisbaar item voor elke nail art die met gel / gelpolish, waarbij je de gelpenseel altijd in deze vloeistof gereinigd moet worden voor en na bepaalde bewerkingen van het mengen van kleuren.
Waarschuwing!
De penselen die met deze vloeistof (siliconengel) worden gereinigd, moeten altijd met een deksel worden gesloten en uit de buurt van licht- of warmtebronnen houden, ook als ze niet op een directe lichtbron staan, want ze zullen volledig krimpen!
Gebruiksaanwijzing:
Breng een kleine hoeveelheid magische gelpenseel reiniger aan op de ondergrond (glazen, of een metalen ondergrond, Jana nails nail art palette ) met een droog watje (bijvoorbeeld harde nageldoekjes) of licht gedrenkt eerst met een gewone reiniger schoonmaken om de gelresten te verwijderen.
Dompel de gelpenseel in de magische penseelreiniger en knijp zachtjes in de basis van links naar rechts totdat absoluut al het overtollige product is gereinigd, en pas maak dan de oorspronkelijke vorm van het haar van de gelpenseel aan.
Maak het schoon met een droge watje en je penseel is zacht en klaar om op te bergen of verder te tekenen (werken). ***
Lees de waarschuwing om te voorkomen dat u de penseel onbedekt of in de buurt van een lichtbron achterlaat!
*Als je penseel hard wordt, maak hem dan eerst goed schoon met een reiniger en herhaal het proces van het verzachten en in vorm brengen van het haar met de Magic brush cleanser.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gel penseel cleaner – Brush cleaner – Onderhouds gel voor gel penseel –” te beoordelen