Ontdek de beste tips voor gelnagels en de trucs voor het perfect aanbrengen van gel gebaseerde nagels.

Tips voor gelnagels

Wat heb je nodig om perfecte gelnagels aan te brengen?

In een gelnagels starterspakket zitten alle dingen die je nodig hebt. Als je een beginner bent kun je het beste en starterspakket aanschaffen. Voor de beste starterspakketten kun je hier onze tips voor gelnagels beginners vinden. Maar als je al producten in huis hebt kun je ook los de producten aanschaffen die je nog nodig hebt. Hier volgt een lijst van de producten die je nodig hebt voor het zetten van gelgebaseerde nagels:

Je kunt hier een handleiding vinden over hoe je gelnagels kunt zetten. Hier kun je ook een video vinden of druk hier om de video te bekijken. Deze video zal je stap voor stap begeleiden om gelnagels te zetten.

375045935 18248497450202449 597662800430610896 n

De beste tips voor gelnagels

Het geheim van gelnagels zit hem in het goed schoon en stofvrij maken van de nagels voordat je de gelnagels gaat zetten. Ook de primer is erg belangrijk als basis. Zie het als een huis wat je gaat bouwen. Een stevig fundament is het belangrijkste van het huis. Zo is het ook met het opbouwen van gelnagels. Een stevige basis betekend dat je gelnagels goed blijven zitten en langer mooi blijven!

Als je nog nooit gelnagels hebt gezet kijk dan eens het filmpje wat hier boven te vinden is of kijk het eens af bij iemand. Misschien dat je tot nu toe je nagels in de salon hebt laten zetten. Dan weet je al precies hoe het moet! Houdt er wel rekening mee dat het iets anders is als je het bij jezelf doet dan bij een ander, maar na een paar keer oefenen zal je zien dat het super gaat! Je hebt tegenwoordig allerlei filmpjes met tips voor gelnagels en handleidingen hoe je gelnagels zet op het internet. Het is makkelijker om gelnagels bij jezelf te zetten als je stappen volgt en ze stap voor stap na kunt doen.

Het is belangrijk dat je een goede lamp hebt, want als de nagels niet goed drogen beschadigen ze en kun je alles er weer afhalen. Het is dus de moeite waard om daar in te investeren. Let er ook op of je producten gedroogd kunnen worden onder de lamp die je hebt, want je hebt UV en LED lampen. Als je een gelnagels starterspakket aanschaft dan weet je zeker dat de producten bij elkaar passen.

Het is beter als je de producten van 1 merk gebruikt en niet meerdere merken door elkaar. Het gaat dan om de primer, gel en topcoat. Bij bijvoorbeeld een vijl of iets dergelijks maakt het natuurlijk niet uit.

Als je niet erg creatief bent (en het is ook moeilijker om bij jezelf je nagels te decoreren) dan kun je ook met stickers en andere hulpmiddelen toch je nagels makkelijk versieren. Hier kun je tips voor gelnagels versieren vinden.

347611247 18240060439202449 1036604823751232339 n

De voordelen van gelnagels

358397246 18238686991202449 5956993218738523584 n

Waarom zou je kiezen voor gelnagels en bijvoorbeeld niet voor acryl? Gelnagels zijn meer flexibel en zachter dan acryl. Ook heb je geen last van chemische geurtjes bij gelnagels. Je kunt de nagels vormen zo lang je wilt bij gel, want ze drogen pas onder de lamp.

Het kost wat tijd om gelnagels te zetten en de aanschaf kost wat, maar als je eenmaal alle producten in huis hebt ben je absoluut goedkoper uit dan dat je iedere keer naar de salon gaat. En zeker met onze tips voor gelnagels wordt het makkelijker om zelf gelnagels te zetten.

Je kunt natuurlijk ook alleen je nagels lakken, maar dan blijven ze minder lang mooi en je kunt geen verlenging maken. Gel geeft extra stevigheid aan je eigen nagels!

De foto’s komen van @Tweetsnails. Ook op onze website kun je meer informatie vinden en tips voor gelnagels.