Polygel aanbrengen

Als je dit uitprobeert wil je niet meer anders! Het is de meest duurzame vorm van kunstnagels. Alle goede eigenschappen van gel en acryl in 1 product, wat wil je nog meer?

Wat is polygel?

Polygel is een combinatie van acryl en gel. Het heeft de stevigheid van acryl, maar de flexibiliteit van gel. Het is wat kleiachtig van substantie, dus het vloeit minder snel uit dan gel. Je hebt een lamp nodig om het uit te laten harden. Je verwijderd het net als je doet bij gelnagels. Hier kun je lezen hoe je ze kunt verwijderen.

Waar jij op moet voor de aankoop van een polygel starterspakket

Bij aankoop van de pakketten is het erg belangrijk om op de volgende elementen te letten. In onze top 5 hebben we hier voor jou al rekening mee gehouden, maar tóch vinden we belangrijk dat jij weet waar onze selectiecriteria op gebaseerd zijn:

  1. De kwaliteit van de inhoud van het starterspakket: De selectie is gebaseerd op de producten die het langste meegaan en een mooi eindresultaat bieden
  2. Inhoud van het pakket: Niet alle pakketten hebben alles wat jij nodig hebt, ons nummer 1 pakket heeft alles en zelf meer voor de ultieme polygel nagels
  3. De verkoper: In de lijst hebben wij de betrouwbaarste verkopers op Bol de topposities gegeven, we kijken hierbij naar reviews en persoonlijke ervaring.
  4. De prijs: Niet alles hoeft goedkoop te zijn, maar rotzooi is dat vaak wel. We hebben gefilterd op kwaliteit en de top 3 heeft de ultieme prijs/kwaliteit verhouding.

We kopen dat je goed begrijpt hoe onze selectie tot stand gekomen is en we wensen je alvast heel veel plezier met het zetten van je nagels! Het nummer één pakket heeft een papieren handleiding, maar ook een videohandleiding. Zo weet je zeker dat je alles stapsgewijs goed doet!

Onze top 5 polygel starterspakketten

Bij bol.com kun je snel een starterspakket aanschaffen zodat je het eens kunt proberen. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen als je al eerder gelnagels aangebracht hebt bij jezelf. Je weet dan al hoe het moet en polygel combineert de goede eigenschappen van gel en acryl! Ook als je een beginner bent is het ideaal om mee te beginnen. Het loopt minder snel uit als gel, en het droogt alleen maar onder de lamp. Je hebt dus alle tijd om de nagels te vormen.

Wil jij meer weten over de individuele merken zoals Miss Jules en Méanail? Lees in onze blog over de top 4 polygel merken alles wat jij wil weten over deze merken.

Productbeoordeling

Alle pakketten hebben goede referenties. Ook hier is natuurlijk de gouden regel: oefening baart kunst! Volg alle stappen die je bij gelnagels aanbrengen volgt (alleen dan met aanbrengen van polygel ertussen) en dan komt het helemaal goed!

Wat is het verschil tussen polygel en gel?

Polygel is iets steviger dan gel, maar behoud wel de flexibiliteit die je bij gel hebt. Ook heb je slip on solutie nodig om het te modelleren.

Hoe gebruik je polygel?

Je brengt een bolletje op je nagels aan die je gaat vormen net als bij gel. Het is iets steviger dan gel en als je je kwast net iets in de slip on solutie doopt dan kun je het makkelijker aanbrengen. Je droogt het onder de lamp.

Wat zijn de voordelen van polygel?

De voordelen zijn dat het steviger is dan gel en flexibeler dan acryl. Ook heeft het geen indringende geur die je bij acryl wel hebt. En het ziet er natuurlijk uit!